Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep'e Süper Lig yakışır

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Ahmet Fikret Kileci "Bugün Gaziantep'i süper lige taşıyacak olan takımımıza bol şans diliyorum. Gazianteplinin yüreği Gazişehir için atıyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2019 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 18:02
Kaynak: İHA
Gaziantep'e Süper Lig yakışır

Dünyanın 185 ülkesiyle doğrudan ticari ilişkileri bulunan Gaziantep'e Süper Lig'in yakışacağını ifade eden Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Ahmet Fikret Kileci "Bugün Gaziantep'i süper lige taşıyacak olan takımımıza bol şans diliyorum. Gazianteplinin yüreği Gazişehir için atıyor" dedi.

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda bugün Gaziantep için büyük önem taşıyan ve süper lig yolundaki son adım olma özelliği taşıyan Hatayspor maçı öncesinde Gazişehir'e desteklerini açıklayan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci kentin süper ligi her yönüyle hak ettiğini ve Gazişehir Spor Kulübünün de kenti süper lige başarıyla taşıyacağına inandığını ifade ederek "Tarihi ve kültürel yapısının yanı sıra sanayi ve ekonomisiyle olduğu kadar bulunduğu coğrafi ve stratejik konumuyla Ortadoğu'nun göz bebeği, Türkiye'nin model kenti olan Gaziantep'e süper lig yakışacaktır. Bugün Gazişehir Spor Kulübümüz kentimizin süper lige çıkışını sağlayacaktır. Bugün 185 ülkeyle doğrudan ticari ilişki içerisinde olan Gaziantep spor kenti olma özelliğiyle de süper ligi hak ediyor. Takımımıza başarılar diliyor, bizlere bu heyecanı yaşatan başta Gazişehir Spor Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu olmak üzere bütün Gazişehir ailesine teşekkür ediyoruz. Bugün takımımızın sahadan galip ayrılacağına inanıyor yeni güne süper ligde yer almış bir Gaziantep olarak başlamak istiyoruz. Başarılar Gazişehir; Gaziantep senin için kenetlendi" dedi.  

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.