Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor Digiturk ile anlaştı

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:00
Kaynak: İHA
Gaziantepspor Digiturk ile anlaştı

Gaziantepspor, Dünya çapında birçok ülkenin maç yayınlarını gerçekleştiren ve TFF 1. Liginde maç yayınlarını sporseverlerle buluşturan beIN Sports ile yayın paketi anlaşması gerçekleştirdi.

TFF 1. Ligin yayın haklarını alan Digiturk ile Gaziantepspor arasında 1 sezonluk yayın paketi anlaşması imzalandı. Digiturk ile gerçekleştirilen bu anlaşma kapsamında, Digiturk’ün “Ailenin Yıldızı” paketini satın alan taraftarlar, Gaziantepspor ve tüm “TFF 1.Lig” karşılaşmalarının yanı sıra, 2 ay ücretsiz “Süper Lig” maçları, “İngiltere Lig’i” maçları, “Ulusal Tv Kanalları”, “Belgesel Kanalları” ve “Çocuk Kanallarını” ilk 3 ay için aylık sadece “12,50 TL”, 12 aylık taahhüt ile yapılacak üyeliklerde kalan 9 ay için de aylık “25,00 TL” ücret ödeyerek Ailenin Yıldızı Paketi ve Gaziantepspor’un 2017-2018 sezonunda oynayacağı tüm maçları izleyebilecek.

Kampanyadan mevcut Digiturk aboneleri yan oda üyeliği yaptırarak 12 ay boyunca aylık sadece “12,5 TL” ödeyerek yararlanabilecekler. Ayrıca Kampanya kapsamında taraftarlardan kurulum ve aktivasyon ücreti alınmayacak.

“KAMPANYA TÜRKİYE GENELİNİ KAPSAYACAK”

Digiturk ile yapılan kampanya anlaşması ile Türkiye genelinde Gaziantepspor’a gönül vermiş tüm sporseverler maçları evlerinde aylık düşük bir miktar ödeyerek izleyebilecek. Ayrıca sınırlı sayıda üyeye Gaziantepspor forması hediye edilecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.