Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te kalp zirvesi

Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Derneği tarafından düzenlenen Medical Park Gaziantep Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Prof. Dr. Birol Yamak ve Doç. Dr. Mustafa Bilge Erdoğan katılığı Arter Günleri Divan Otel’de düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:50
Kaynak: İHA
Gaziantep’te kalp zirvesi

Medical Park Gazinatep Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Prof. Dr. Birol Yamak’ın oturum başkanlığı yaptığı, Periferik Damar Hastalıklarının tedavisindeki son gelişmelerin konuşulup tartışıldığı Gaziantepli hekimlerin ev sahipliği yaptığı toplantıda Medical Park Gazinatep Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahı Doç. Dr. Mustafa Bilge Erdoğan’ın Karın Aortası Anevrizmalarının ameliyatsız tedavi yöntemleri hakkında oldukça açıklayıcı konulara değindi.

Bölgesel ağırlıklı ama Ulusal katılımında olduğu Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Derneği tarafından düzenlenen güncel değerlendirmeler toplantısında bir araya gelen Kalp Cerrahları, tedavilerdeki son yeniliklerden ve bunların gelişmeye ihtiyaç duyulan noktaları tartışıp, genç hekimlerin hastalara yaklaşımı konusunda da yararlı bilgiler verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.