Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’ten bir yazılım devi doğuyor

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 21:55
Kaynak: İHA
Gaziantep’ten bir yazılım devi doğuyor

Türkiye’nin önemli yazılım firmalarından biri olmayı hedefleyen ve bu doğrultuda hareket ederek kısa sürede büyük başarılara imza atan Flap Yazılım, 9 yıllık bilgi ve birikimini, yeni bir oluşum ve bayi yapılandırması ile sürdürüyor. Flap Yazılım bölge lansmanını bir otelde gerçekleştirdi ve restaurantlar için hazırlanan yeni yazılım programını tanıttı.

 

‘‘RESTAURANTLAR İÇİN HERŞEY ÇOK DAHA KOLAY OLACAK’’

Lansmanda yeni yazılım programının özellikleri ve diğer yazılımlardan farklılıklarına dikkat çeken Flap Yazılım Eğitim Departmanı Sorumlusu Kemal Aydoğdu, bu programın diğer restaurant yazılımlarından farklı, kolay uygulanabilir ve avantajlı olduğuna dikkat çekti.

Aydoğdu, yeni yazılımın işletmelerin, alışveriş sürecinin en başından sonuna kadar programın her detayında sorunsuz işlem yapabildiğini ve ek yazılım, cihaz maliyetine gerek duymadan Yemek Sepeti Entegrasyonu, Kurye Takip Sistemi özelliklerinin kullanılabilmesi, üstelik çalışanın sadece kendi telefonunu kullanarak, Sahadan Online Sipariş özelliği ile sipariş alarak faturanın araçtan kesilebilmesi gibi çeşitli kolaylıklar sağladığını anlattı.

‘‘Yurt ve kantinlerde kullanabilecek ‘’

Bayi Sorumlusu Süleyman Ahat ise işletmelerin teknolojik ihtiyaçlarına her yerde ve en kısa sürede cevap verebilmenin öncelikleri arasında en üst sırada olduğunu belirtirken, Barkodlu Satış Sistemleri ve Hızlı Satış Programı hakkında bilgiler verdi. Ahat, Kartlı Satış Sistemi sayesinde yurt -kantin tarzı yerlerde limit yükleyerek müşterilere satış yapılabileceği, tartılı ürünlerde fiyat tutar dengesinin Online Terazi Entegrasyonu sayesinde anlık yapılabildiğine vurgu yaptı.

Hızlı ve kolay kullanımıyla öne çıkan Flap Yazılım Ön Muhasebe Programı, detaylı eğitimin ardından lansman katılımcıları tarafından tam not aldı.

‘‘FLAP YAZILIMIN HEDEFLERİ BÜYÜK’’

Lansman toplantısına katılan Teknolya A.Ş Genel Müdürü Murat Hösek ise Flap Yazılım’ın dünü bugünü ve hedefleri konusunda açıklamalarda bulundu.

Her şeyden önce emeğe saygının ön planda olması gerektiğini belirten Hösek, çalışma prensiplerinin “Bayi üzerinden para kazanmak” mantığı değil aksine “Para Kazandığımız Kazanç Ortaklığı” oluşturmak yani, “Beraber Kazanmak” olduğunu söyledi.

Yazılım departmanı sorumlusu Mehmet Kula da disiplin, özveri ve yoğun çalışmalar sonucu ortaya çıkan Flap Yazılım’ın iş ortağı şirketlere sağladığı kolaylıkları ve yazılım güvenliğinin büyük önem taşıdığını kaydetti.

“GAZİANTEP’İN BİLİŞİM YILDIZI OLACAĞIZ”

Bölgenin önde gelen bilişim firmalarından Flap Yazılım Güneydoğu Temsilcisi olan Pandora Bilişim Firma Sahibi ve İşletmecisi Nalan Kurt,“Hızlı, kolay ve kapsamlı bir programın temsilciğini yapmak bizim için heyecan verici ve eminim ki, Flap Yazılım Güneydoğu temsilciliğini en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bu Pandora Bilişim Ve Flap Yazılım profesyonelliğinin, tecrübesinin buluşmasıdır. Şimdiye kadar birçok başarılı projeye imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Önce Gaziantep’in sonra da Türkiye’nin bilişim yıldızı olacağız” dedi.

Nalan Kurt, firma olarak birçok kurum, sivil toplum örgütü ve dernekle ortak yürüttükleri projeleri olduğunu ve çok yakında bunların uygulamalarını hayata geçireceklerini dile getirdi.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdikleri lansmanda, diğer konuşmacılar Flap Yazılım’ın sadece tek bir alanda değil uzman kadrosuyla; Ön Muhasebe, Hızlı Satış, Mobil Satış, Web Tabanlı Uygulamalar, Restoran ve Eğitim Sektörü Alanında Faaliyet gösterdiklerini belirten yetkililer bu başarının sırrının “inanmak” olduğunu söylediler.

Teknolya A.Ş Genel Müdürü Murat Hösek ise “Müşteri memnuniyetini esas alan marka duruşu, güvenilir ve çözüm odaklı çalışma sistemiyle kısa sürede Türkiye’de yazılım sektörünün en iyi firmalarından biri olmayı ve hatta yazılım ihraç etmeyi amaçladıkları üzerinde dururken Bir kez daha tekrarlamakta fayda var. Başarıya ulaşmayı sağlayacak güçlü bir vizyonla inanmak başarmanın yarısıdır” diye konuştu.

Konuşma ve eğitimlerin ardından yemek kısmında genel değerlendirmeler yapıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.