Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazişehir gözünü zirveye dikti

Spor Toto 1. Lig’de son iki haftayı galibiyetle kapatarak üst sıralardaki rakipleriyle olan puan farkını düşüren Gazişehir Gaziantep, ilk altı sırada yer alan rakiplerinin zorlu fikstürlerini de göz önüne alarak tekrar zirve hesapları yapmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2019 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:40
Kaynak: İHA
Gazişehir gözünü zirveye dikti

Spor Toto 1. Lig’in ikince yarısında oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak 11 puan toplayabilen Gazişehir Gaziantep, son iki haftada aldığı iki galibiyetle tekrar toparlanmaya başladı. Bu süreçte rakip filelere 10 gol gönderen Gaziantep ekibi, kalesinde ise sadece 8 gol gördü.

Ligin ikinci devresinde istikrarsız bir performans sergileyen Gazişehir Gaziantep son iki haftada Osmanlıspor ve Elazığspor’u mağlup ederek tekrar zirve hesapları yapmaya başladı. Ligin ikinci yarısındaki ilk sekiz haftada zorlu bir fikstürü geride bırakan kırmızı-siyahlı ekip, ilk altı sırada yer alan rakiplerinin zorlu bir fikstür dönemine girecek olması ve rakiplerine oranla daha kolay bir fikstüre sahip olması nedeniyle ümitlenmeye başladı.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.