Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAZİŞEHİR SAHAYA İNİYOR…

Gazişehir Gaziantep BŞB Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2019 – 2020 sezonu hazırlıklarına Pazartesi günü başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2019 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:25
Kaynak: İHA
GAZİŞEHİR SAHAYA İNİYOR…

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde mücadele eden ve geçen yıl Avrupa kupalarında final oynayan Gazişehir Gaziantep BŞB Tekerlekli sandalye Basketbol Takımı, antrenör Muharrem Karakafa idaresinde yeni sezon hazırlıklarına Pazartesi günü saat 16:00’da Talat Özkarslı Spor Salonunda start veriyor.

Yeni sezonda hedefini Süper Lig şampiyonluğu olarak beliryen kırmızı siyahlı takımda, tüm oyuncular Pazartesi günü Gaziantep’te olacak ve sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirecek.

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Genel Menajeri Ramazan Taşkın, yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ve Gazişehir Gaziantep Kulüp Başkanımız Adil Konukoğlu’nun destekleri doğrultusunda Süper Lig’de ve Avrupa kupalarında mücadele eden Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız, yeni sezon için start veriyor. 28 Eylül’de başlayacak lig öncesi, kamp, hazırlık maçları, kondusyon çalışması şeklinde proğramımızı gerçekleştireceğiz. Antrenörümüz Muharrem Karakafa idaresinde yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacak olan takımımızın bu sezon hedefi lig şampiyonluğu. Bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız. Geçen yıl EURO LİG 3’de final oynadık. Bu sene Avrupada da hedefimiz büyük. Mevcut kadromuzu koruduk. Bir takviye yaptık. İyi bir takımımız var. Bu takımla hedefimizi gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.