Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Geleceğe gençlik merkezlerinde hazırlanıyorlar

Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde eğitim alan binlerce öğrenci LGS ve YKS (TYT-AYT) sınavlarına hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2019 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:45
Kaynak: İHA
Geleceğe gençlik merkezlerinde hazırlanıyorlar

Şahinbey Belediyesi, LGS'ye 20.355, YKS (TYT-AYT)'ye ise 12.543 olmak üzere toplam 32,898 öğrenciyi, öğretmenlerin desteğinde sınavlara hazırlıyor. 2009 yılından bu yana Şahinbey Belediyesi'nin sosyal tesislerinde ve gençlik merkezlerinden 179.032 öğrenci eğitim alarak önemli liseleri ve üniversiteleri kazandılar.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eğitime her zaman destek olmaya çalıştığını belirterek, "Doğumdan ölüme kadar her şey eğitimden geçiyor. Belediye olarak birçok çalışma yürütüyoruz. Sosyal tesislerimizde şimdiye kadar birçok öğrenciye eğitim verdik. Dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencilere hizmet verdik ve öğrenciler de gerçek anlamda başarılı oldular. Ben öğrencileri ve onların öğretmenlerini yürekten kutluyorum. Geleceğimize yön verecek olan gençlerimiz için elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

BAŞKAN MEHMET TAHMAZOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Şahinbey Belediyesi'nin sosyal tesislerinde ve gençlik merkezlerinde eğitim gören öğrenciler kendilerine verilen imkanlardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "Şahinbey Belediyesi'nde aldığımız eğitimin karşılığı olarak hiçbir ücret ödemiyoruz. Belediyemiz tarafından verilen kitaplar ve testlerle sınavlara çok iyi bir şekilde hazırlanabiliyoruz. Öğretmenlerimizin bize olan ilgisi çok iyi. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na bize vermiş olduğu imkanlardan dolayı teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.