Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelecek Partisi'ne katılım

Gelecek Partisi Gaziantep Şahinbey İlçe Başkanı Yaşar Yapar, bu görevin kendisine verilmesini gururla karşıladığını ve bu kutsal davada en iyi şekilde görevini yerine getireceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2020 20:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 07:30
Kaynak: İHA
Gelecek Partisi'ne katılım

Genel Başkanlığı’nı Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi, Gaziantep’te geleceklerle geliyor. Gelecek Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı’na getirilen Yaşar Yapar, kendisine görev verilir verilmez Şahinbey İlçe Teşkilatını en kısa sürede toparlayarak, partiye yeni üyeler kazandırıp rozet takarak görev dağılımını yaptı.

Gelecek Partisi Gaziantep Şahinbey İlçe Başkanı Yaşar Yapar, bu görevin kendisine verilmesini gururla karşıladığını ve bu kutsal davada en iyi şekilde görevini yerine getireceğini belirterek, “Ben kendime ve yola çıktığım dava arkadaşlarıma güveniyorum. “Ranta yolsuzluğa gruplaşmalara ve halka tepeden bakmayarak genel başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde bize verilen bu ulvi görevi en iyi şekilde yerine getireceğimize and içtik. Biz kişilere hakaret etmeden kişilerin onurunu incitmeden dedikodulara kulağınızı kapatarak ülkemizin geleceği için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi. Yaşar Yapar, “Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu kutsal görevde, işimizden bedenimizden, aşımızdan, gecemizden, gündüzümüzden ve ailemizden fedakarlık ederek köylümüzün, emekçimizin, esnafımızın tüm vatandaşlarımızın rahatlığı için var gücümüzle çalışacağız şeklinde konuştu. Yaşar Yapar, geçici görevlendirmenin ardından kongreye kadar yönetim kurulunu şekillendirip sahaya ineceklerini ve halkla buluşacaklarını sözlerine ekledi. Yaşar Yapar, “Gelecek Hepimizin” diyelim, bu bizim slogan olsun.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.