Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençler, yaz dönemini Kur’an-ı kerim öğrenerek geçiriyor

Şehitkamil Belediyesine bağlı okuma salonlarında yaz dönemi boyunca eğitim gören binlerce öğrenciye Kur’an-ı Kerim eğitimi, ilmihal, siyer ve Peygamber Efendimizin hayatını anlatan eğitimler veriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:00
Kaynak: İHA
Gençler, yaz dönemini Kur’an-ı kerim öğrenerek geçiriyor

Şehitkamil Belediyesi Başak Konakları Sosyal Tesisi Okuma Salonuna giden öğrenciler, Kur’an-ı Kerim öğrenmenin heyecanını yaşıyor. Gençler, bir yandan Kur’an-ı Kerim eğitimi alırken diğer yandan da Hadis’i Şerifleri öğreniyor, ilmihal, siyer ve dini eğitim bilgileri alıyor. Bunun yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de katılan gençler, yaz tatilini en iyi şekilde değerlendiriyor.

BÜYÜK BİR AŞK İLE KUR’AN-I KERİM’İ ÖĞRENİYORUZ

Kur’an-ı Kerim öğrenmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Aleyna Palas, “Okulların tatil olmasıyla birlikte yaz tatilimizi değerlendirmek adına Şehitkamil Belediyemizin açmış olduğu okuma salonuna gelerek, Kur’an-ı Kerim kursuna katılıyoruz. Burada hocalarımız, bizlere Kur’an-ı Kerim’i en iyi şekilde öğretmeye çalışıyor. Bizler de büyük bir aşk ile Kur’an-ı Kerim’i öğreniyoruz. Bunun yanı sıra Hadis’i Şerifleri öğreniyoruz, ilmihal, siyer ve dini eğitim bilgileri de alıyoruz. Peygamber Efendimizin hayatından kesitler anlatılıyor. Burada aldığımız eğitimden dolayı çok memnunuz. Anlamadığımız yerler olduğunda hocalarımız bizlere tekrar anlatarak, öğrenmemize yardımcı oluyor. Dinimizi en iyi şekilde öğreniyoruz. Hocalarımız çok iyiler, bizlerle yakından ilgileniyorlar. Sosyal ve kültürel etkinliklere de katılıyoruz. Buraya gelmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bizlere bu imkanı sağladıkları için Başkanımıza ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.