Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV'de yeni eğitim teknikleri çalıştayı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları ve Öğretmen Akademisi Vakfı ''ÖRAV'' iş birliğiyle "Yaratıcı Beyin Yaratıcı Çocuk Eğitimi" konula Seminer düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2019 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:24
Kaynak: İHA
GKV'de yeni eğitim teknikleri çalıştayı

Öğretmenlerin kendi yaratıcılık potansiyellerinin farkına varmaları, sınıflarında yaratıcı ve inovatif yöntemler kullanarak, öğrencilerinin bu becerileri kazanmalarına destek vermeleri hedeflendiği seminerin 24 Mart Pazar günü düzenleneceği açıklandı.

Anaokulu, ilkokul ve görsel sanatlar öğretmenlerine yönelik il genelinde düzenlenecek olan Yaratıcı Beyin, Yaratıcı Çocuk Eğitimi konulu seminer Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenecek. GKV Özel Okullarıyla Öğretmen Akademisi Vakfı ''ÖRAV'' iş birliğinde gerçekleştirilecek olan ve 24 Mart 2019 pazar günü GKV eğitim kampüsünde düzenlenecek seminere il genelinden çok sayıda öğretmenin de katılacağı ifade edildi. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Ortaokulu Müdürü Abdullah Dağlı "Öğretmenlerimizin eğitimine yönelik seminer çalışmalarımıza bir yenisini daha ekleyerek Öğretmen Akademisi Vakfı'yla gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle anaokulu, ilkokul ve görsel sanatlar öğretmenlerine yönelik Yaratıcı Beyin Yaratıcı Çocuk Eğitimi konulu bir seminer gerçekleştirilecektir. Adel Faber firması sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan seminere Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Gülçin Karadeniz katılacak olup seminer Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir. Bu eğitimde öğretmenlerin, kendi yaratıcılık potansiyellerinin farkına varmaları, sınıflarında yaratıcı ve inovatif yöntemler kullanarak, öğrencilerinin bu becerileri kazanmalarına destek vermeleri hedeflenmektedir. Eğitimin içeriği; yaratıcı düşünmeye ilişkin temel kavramlar, kişisel yaratıcılık potansiyelimiz, öğrenme biçimlerinin etkisi, yaratıcılık gelişimi için kullanılabilecek teknikler ve ders planı tasarlama konularında farkındalık kazandırma amaçlı tasarlanmıştır. Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Gülçin Karadeniz'in söyleşisinin ardından öğretmenlerimizle sınıf ortamında gün boyu çeşitli çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirecektir. " dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.