Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV'den 14 madalya

2018-2019 eğitim-öğretim yılı Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Lise Gençler Yüzme Yarışmalarına katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri sporcuları önemli başarılara imza atarak madalyaları topladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2019 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:23
Kaynak: İHA
GKV'den 14 madalya

GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir milli takıma sporcu gönderen Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının ulusal ve uluslararası yarışmalarda da önemli başarılar elde ettiğini ifade etti.

Kamil Ocak Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen ve 2 gün süren Okullar Arası Lise Gençler Yüzme Yarışmaları müsabakalarda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri etkili performanslar göstererek her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli derecelere imza attı. 50 metre kurbağada birincilik, 100 metre kurbağada birincilik, 50 metre serbestte ikincilik, 100 metre serbestte üçüncülük ve 50 metre sırt üstü yüzmede ise üçüncülük kazanan sporcular mutluluklarını arkadaşları ve hocalarıyla paylaştı. Okullar Arası Lise Gençler Yüzme Yarışmalarında sergiledikleri üstün performansla bireysel ve takım olarak toplamda 14 madalya kazanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri sporcularını kutlayan GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir, okul sporlarının bütün dallarının kurum genelinde gerçekleştirildiğini, yüzme sporuna ayrı bir önem verildiğini ifade ederek milli takıma sporcu gönderen bir kurum olduklarına dikkat çekti. Özdemir, başarılı sporcular ve Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Tarhan’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.