Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV'den anlamlı kampanya

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Türk Kızılay'ının kuruluşunun 150.yılı anısına anlamlı bir kampanya başlatarak idareci, öğretmen ve velilerle vatandaşları kan bağışlamaya davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2018 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:21
Kaynak: İHA
GKV'den anlamlı kampanya

GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar 14 Kasım 2018 Çarşamba günü GKV Özel Okulları eğitim kampüsünde gerçekleştirilecek kan bağışı için yüksek katılım beklendiği ifade etti.

Kuruluşunun 55.yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları düzenlediği sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkatleri çekmeye devam ediyor. Türk Kızılay'ının kuruluşunun 150.yıl dönümünde GKV Özel Okulları Gazianteplileri kan bağışına davet eden anlamlı bir kampanya başlattı. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar "Kan vermek elbette hayat kurtarmak demek ve hepimizin insani görevleri arasında yer alıyor. Diğer taraftan sadece hayat kurtarmak değil aynı zamanda kendi sağlığımız için de büyük önem taşıyor. Ülkemizde her 4 saniyede, 1 ünite kana ihtiyaç var. Her bir kan bağışı 3 kişinin hayatını kurtarabilir. Gaziantep Kolej Vakfı ailesi olarak Türk Kızılay'ının kuruluşunun 150.yılı anısına kurumumuz genelinde vatandaşlarımızın ve velilerimizin de katılımıyla kan bağışı kampanyası başlattık. 14 Kasım 2018 tarihinde okulumuzda Türk Kızılayı Gaziantep şubesi görevlileri tarafından bağışçılardan kan alma işlemi gerçekleştirilecektir. Kampanyamızda bizleri desteklemek ve gönüllü bağışçı olmak isteyen öğretmen, idareci ve velilerimizle vatandaşlarımızı 14 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 10.00-17.00 arasında GKV Özel Okullarına bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.