Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV’den kitap toplama kampanyası

Dünya Çocuk Kitapları haftası etkinlikleri kapsamında GKV Özel İlkokulu öğrencileri kitap toplama kampanyası başlatarak çeşitli etkinlikler sonucu elde edilen kitapların çeşitli okullarda kitap dostu öğrencilerle buluşturulacağı açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2018 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 13:18
Kaynak: İHA
GKV’den kitap toplama kampanyası

Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerle kitap kampanyasıyla farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu Müdürü Mustafa Şenel, kampanyaya destek veren öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek, "Öğrencilerimiz ile bu kampanyayı her sene devam ettirmek istiyoruz. Çocuklarımızın geleceği, onların iyi yetişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz." dedi.

KİTAPLAR KİTAP DOSTU ÇOCUKLARLA BULUŞTURULACAK

Kitap toplama kampanyaya katılan öğrenciler, ''okuduğumuz kitapları kitap dostu kardeşlerimize ulaştırmak, bu kitapların birilerine faydalı olacağını bilmek çok güzel bir duygu" dediler. Bu kampanya ile yardımlaşma ve paylaşma duygusunu anlamlı olarak yaşadıkları belirten öğrenciler, yeni sosyal sorumluluk projeleri düzenleyeceklerini belirttiler. Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokul müdürü Mustafa Şenel; Bu güzel çalışmada emeği geçen İlkokul müdür yardımcımız Uğur Özeren, Psikolojik Danışman Murat Demir, 3.sınıf zümre öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. Yaşam değerlerinin öğrenilmesi ve yaşatılması için bu projeler ile mümkün olacaktır. Öğrencilerimiz, gerçek yaşamın sorumluluğunu da ancak bu proje çalışmaları ile öğrenirler’ dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.