Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV'den UNICEF'e destek

Çocuk hakları konusunda dünyadaki en geniş çaplı çalışmaları yapan UNICEF ve Dünya Education işbirliği ile hayata geçirilen "GoBlue and Donate Books" kampanyasına GKV Özel Okulları da destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2018 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 19:33
Kaynak: İHA
GKV'den UNICEF'e destek

GKV Özel Okullarında düzenlenen etkinlikler çerçevesinde 'Her Çocuk İçin Eğitim' mesajıyla satışı yapılan kitapların geliri UNICEF'e bağışlandı. Öğrenciler giydikleri mavi renkli kıyafetlerle dünyayı çocuk hakları konusuna dikkat çekmeye davet ederken UNICEF'in #GoBlue projesi için düzenlenen çeşitli etkinlikler de büyük alkış aldı. GKV Özel Okullarında çocuk haklarının korunmasına yönelik sürdürülen çeşitli projeler hakkında da bilgilerin verildiği etkinlikler çerçevesinde çeşitli müzik etkinlikleri de dikkat çekti.

ÜLKEM BURKLEY DÜNYA ÇOCUK HAKLARINI ANLATTI

Kampanya kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarını ziyaret eden UNICEF eğitim danışmanlarından Ülkem Burkley ise UNICEF'in tüm dünya çocuklarının hakları için yaptığı çalışmalar ve çocuklar için verdiği tüm destekler konusunda öğrencilere çeşitli bilgiler verdi. UNICEF eğitim danışmanlarından Ülkem Burkley düzenlenen söyleşilerde GKV Özel Ortaokulu ve GKV Özel Liseleri öğrencileriyle buluşarak uluslararası arenada çocuk haklarıyla ilgili gerçekleştirilen çalışmaları öğrencilerle paylaşırken öğrencilerin merak ettiği konularda da sorularını yanıtladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.