Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV’den YKS'de bireysel ve kitlesel başarı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri, açıklanan YKS 2019 sonuçlarıyla adeta bölge rekoru kırdı.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2019 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 18:30
Kaynak: İHA
GKV’den YKS'de bireysel ve kitlesel başarı

Bireysel derece ve başarıların yanı sıra kitlesel başarılarıyla da dikkat çeken Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları eğitim alanında ki 56 yıllık varlığını LYS başarılarının ardından YKS başarılarıyla da taçlandırdı. Öğrencileri kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar başarıların asla tesadüf olmadığını ifade etti.

ÖSYM tarafından Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2019'in açıklanmasının ardından gözlerin çevrildiği Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde bu yıl da birçok Türkiye, bölge ve il derecelerinin yanı sıra kitlesel başarılar da dikkat çekti. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri, YKS 2019 sonuçlarına göre Türkiye genelinde ilk 250'de 5 derece, ilk 500'de 14 derece, ilk 1.000'de 17 derece, ilk 5.000'de 75 derece, ilk 10.000'de 132 derece, ilk 15.000'de 194 derece elde etti.

BAŞARILAR ASLA TESADÜF OLAMAZ

GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar yaptığı açıklamada; "Okullarımızda her seviyeden öğrencinin maksimum başarıya ulaşacağı bir hazırlık sistemi bulunmaktadır. GKV Özel Liseleri öğrencileri için uygulamakta olduğumuz sınava hazırlık sistemiyle elde ettiğimiz başarılar tesadüf değildir. Uzun ve zorlu bir maratonun ardından elde ettiğimiz bireysel ve kitlesel başarılardan dolayı öğrencilerimizi, velilerimizi, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi kutlar, öğrencilerimize üniversite yaşamlarında başarılar dilerim" dedi.

SIRA ÜNİVERSİTE TERCİHLERİNDE

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir'de sonuçları değerlendirerek öğrencilerin bundan sonraki süreçte en doğru tercihi yaparak Türkiye'nin en prestijli üniversitelerine yerleşeceklerine inandığını belirtti. Özdemir zorlu bir sınav maratonunun ardından bireysel ve kitlesel alandaki başarıları takdir ettiklerini ifade ederek "Bundan sonra öğrencilerimiz rehber öğretmenlerimizin gözetiminde aldıkları puan türlerine göre üniversite tercihi yapacaklardır. Yapılacak tercihlerin öğrenci için en doğru tercih olması yönünde kurumlarımız bünyesinde görev alan rehber öğretmenlerimiz gerekli desteği verecektir. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyor, okul öncesi eğitimden itibaren GKV ailesinin en önemli parçası haline gelen değerli verilerimize, başarıda büyük emekleri bulunan öğretmenlerimize ve ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.