Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV'li kitap dostlarına ödül yağmuru

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Kütüphanesi tarafından düzenlenen Kitap Dostları projesi kapsamında okul kütüphanesinden en fazla kitap alarak okuyan öğrenciler ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2018 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:36
Kaynak: İHA
GKV'li kitap dostlarına ödül yağmuru

Öğrencilerin, kitap okumalarını geliştirmek ve alışkanlık kazanmalarını sağlamak için Gaziantep Kolej Vakfı Kütüphanesi tarafından düzenlenen "Kitap Dostları Ödülleri" lise öğrencileri arasından kütüphaneden en çok kitap okuyan öğrencilere verildi. GKV Kitap Dostları etkinliğinde CA- 12-A sınıfından Nida Kadayıfçı, FL 11-B sınıfından Alperen Çelik, AL 10-B sınıfından Mehmet Ünal Ercan ve FL 9-C sınıfından Özlem Koçakgöl, Kitap Dostları Ödülü'nü almaya hak kazandılar. Düzenlenen törenle öğrencilere ödüllerini veren GKV Özel Okulları Liseler Müdürü Hakan Alnıaçık, bu anlamlı etkinlikten ötürü kütüphane müdiresi Duygu Duygulu Dardağan' a teşekkür ederek: " Okumayan bir toplumun kalkınması mümkün değildir. Burada, kütüphanelerin rolü çok önemlidir. Bu etkinlik, öğrencilerimizin kitap okumaya teşvik edilmesi için önemli bir etkendir." dedi.

Öğrencilerini akademik ve sosyal alanda olduğu kadar entelektüel alanda da en iyi şekilde yetiştirmeyi hedefleyen GKV Özel Okullarının öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını sürdürmesi ve bunu yaşam felsefesi haline getirmesi yönündeki çalışmalarını çeşitli etkinliklerle sürdüreceği de açıklandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.