Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV'li minikler doğayı mercek altına aldı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri sonbaharın doğadaki yansımalarını inceledi. Doğayı mercek altına alan minik öğrenciler sonbaharla ilgili çeşitli etkinlikler de gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2019 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:13
Kaynak: İHA
GKV'li minikler doğayı mercek altına aldı

Okul Müdürü Gökçen bulut mevsimsel değişimlerin canlılar ve doğa üzerindeki etkilerinin anlatıldığı etkinlikte öğrencilere sonbahar hakkında bilgiler verildiğini de sözlerine ekledi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri öğretmenlerinin rehberliğinde sonbaharın gelişiyle okul bahçesinde doğadaki değişimi gözlemledi.

Mevsim özelliklerini fark ederek nelere ihtiyaç duyulduğunu, havaların serinlemesine ve yağışlara bağlı olarak doğadaki değişikliklerin nedenlerini yaparak yaşayarak, doğada gözlem yapma şansı yakaladı. Minik öğrenciler gerçekleştirilen alan ziyaretinin ardından edindikleri bilgi ve deneyimlerini sınıflarında arkadaşlarıyla paylaşırken sonbahar konulu resim çalışmalarında da izlenimlerini resim yoluyla anlatmaya çalıştı. Değişen mevsimlerle birlikte doğada meydana gelen değişimlerin öğrenciler tarafından mercek altına alındığını belirten GKV Özel Anaokulu Müdürü Gökçen Bulut yaparak yaşayarak öğrenme modelinin başarıyla uygulandığı kurumda bu tür etkinliklerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.