Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV'nin minik barış elçilerinin drama gösterisi ilgi gördü

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının minik barış elçileri bu kez de arkadaşlarına hazırladıkları dramayı sahneleyerek matematikte bir çok konunun daha kolay öğrenilebilmesi için ip uçları verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2019 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 04:59
Kaynak: İHA
GKV'nin minik barış elçilerinin drama gösterisi ilgi gördü

Barış Elçileri projesi kapsamında her ay okul genelinde seçilen barış elçileri düzenledikleri bir birinden farklı etkinliklerle dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk döneminde başlatılan büyük ilgi gören Barış Elçileri sosyal sorumluluk projesi etkinliklerle sürüyor. Barış Elçileri etkinlikleri kapsamında "Aralık Ayı Barış Elçileri" Problem Çözme Becerileri konusuna yaratıcı drama atölye çalışması ile etkinliklere farklı bir boyut kazandırdılar. GKV Özel İlkokulu 2.,3. ve 4. sınıf "Barış Elçileri" bu sayede eğlenirken aynı zamanda problem çözmenin etkili yolarını deneyimleme fırsatı buldular. Bu konuda GKV Özel İlkokulu PDR Zümresi, Drama Öğretmeni Ayşe Sevil Atıcı ile işbirliği yaparak öğrencilerin gösteriye etkin bir şekilde hazırlanmasını sağladılar. GKV Özel İlkokulu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenleri Fatma Hekim, Gökçe Bekar ve Murat Demir yaptıkları ortak açıklamada şunları belirtti: "Barış Elçileri, okulumuz için önemli bir kavram. Bu sene de bu kavramı daha geliştirerek her ay öğrencilerimize yararlı olabilecek bir etkinlik planladık. Bu ayın Barış Elçileri de yaratıcı drama atölye çalışmasıyla aslında kendilerini her anlamda ifade etme olanağı buldular. Gerekli ortamlar sağlandığında aslında problem çözme konusunda ne kadar yetenekli olduklarını görme fırsatımız oldu. Hem bizim hem de öğrencilerimizin farkındalığı için önemli bir etkinlikti. Drama Öğretmenimiz Ayşe Sevil Atıcı'ya teşekkür ederiz. "diye belirttiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.