Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gökdağ, “Sefer az, fiyatlar yüksek”

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, Gaziantep’e yapılan havayolu sefer sayılarının azlığını ve uçak biletlerindeki yüksek fiyatları TBMM gündemine taşıyarak Ulaştırma Bakanının yanıtlaması talebiyle önerge verdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2017 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 08:19
Kaynak: İHA
Gökdağ, “Sefer az, fiyatlar yüksek”

SEFER SAYISI ARTTIRILMALI BİLET FİYATLARI UCUZLAMALI

CHP’li Gökdağ, verdiği önergede,” 2.000.000’a yakın nüfusuyla Türkiye’nin 8. büyük kenti olan, gelişen sanayisiyle, üretimiyle ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Gaziantep, ekonomisinin ve nüfusunun büyüklüğüne rağmen havayolu ulaşımında yeterli desteği alamadığını kaydeden Gökdağ, Havayolu sefer sayılarının azlığı ve dolayısıyla uçak biletlerinde oluşan yüksek fiyatları ticari faaliyetleri ve Gaziantep turizmini olumsuz etkilediğini belirten Gökdağ”

Gökdağ Ulaştırma Bakanına şu soruları yöeltti, “Gaziantep Ticaret Odasının Bakanlığınıza ilettiği havayolu ulaşımıyla ilgili talepleri konusunda bir çalışma yapılmış mıdır?

Özellikle Gaziantep-İstanbul başta olmak üzere, Gaziantep yönlü uçuşların arttırılması konusunda havayolu şirketleri ile görüşmeler yapılmış mıdır? Yapılmış ise ne tür sonuçlar alınmıştır?

Bilet fiyatlarının yüksekliğinden şikâyetçi olan ticari işletmeleri dikkate alarak ve yeteri kadar gelişme gösteremeyen Gaziantep turizmini canlandırma adına sefer sayılarında artış ve uçuş fiyatlarında indirime yönelik bir çalışma yapacak mısınız? “ dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.