Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göksu’dan gümüş madalya

İspanya’nın Tarragona kentinde devam eden 18. Akdeniz Oyunlarında Gaziantepli milli jimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı yer hareketinde gümüş madalya kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2018 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 18:04
Kaynak: İHA
Göksu’dan gümüş madalya

2009 yılında da italya'nın Pescara kentinde düzenlenen 16. Akdeniz Oyunlar'ında denge aletinde gümüş madalya kazanan Göksu Üçtaş Şanlı, Akdeniz Oyunlarında jimnastik branşında madalya kazanan ilk ve tek bayan jimnastikçi olmayı sürdürüyor.

2009 Pescera ve 2018 yılnda Tarragona katıldığı Akdeniz oyunlarından madalya ile dönen Göksu Üçtaş Şanlı, önümüzdeki günlerde Mersinde düzenlenecek olan Artistik Cimnastik World Challenge kupasındada ülkemizi temsil edecek

Jimnastik branşında 2012 Londra olimpiyatlarına katılarak   olimpiyatlara katılan ilk jimnastikçi olan Göksu Üçtaş, bugüne kadar katıldığı ulusal ve uluslararası jimnastik yarışmalarda 100 e yakın madalya kazandı.

5 yaşında Gaziantep’te başladığı jimnastik sporunda ülkemize ilkleri yaşatan Göksu Üçtaş Şanlı, 2020 yılında yapılacak Tokyo olimpiyatlarına ikinci kez katılıp madalya almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.