Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözler Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlık seçimlerinde

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 18:38
Kaynak: İHA
Gözler Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlık seçimlerinde

23 Ekim 2016 tarihinde Ankara Holiday İnn Otelinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Hokey Federasyonunun rakipsiz tek adayı Gaziantepli Sadık Karakan'a kentten tebrik mesajları yağdı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in de arayarak kutladığı Karakan'a sanayi ve iş dünyası da büyük ilgi göstererek destek veriyor.

 

Türkiye Hokey Federasyonu Başkan adaylığını açıklayan ve 23 Ekim 2016 Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek seçime rakipsiz tek aday olarak girecek olan Sadık Karakan seçim çalışmalarını sürdürürken Gazianteplilerinde yoğun ilgisini görmeye devam ediyor. Karakan'ı telefonla arayarak başarılar dileyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yanı sıra kentin ileri gelenleri, sanayici ve iş adamları ve spor camiası da Sadık Karakan'ı arayarak destek verdiklerini ifade ettiler.

Türkiye Hokey Federasyonu başkanlığı için tek aday olmasına rağmen Türkiye'nin dört bir yanında kulüpleri ziyaret ederek projelerini anlatan Sadık Karakan Türkiye'nin FETÖ ile mücadelesinde federasyonlara da büyük görevler düştüğünü ifade ederek uluslararası spor camialarında FETÖ'nün dünya için nasıl bir tehlike oluşturduğunu anlatacaklarını ifade etti.

TÜRKİYE'NİN GÜÇLÜ İMAJI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

23 Ekim 2016 tarihinde yapılacak olan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığına aday olan ve seçilmesine kesin gözle bakılan Sadık KARAKAN gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunarak Türkiye'nin imajının her şeyin üzerinde olduğunu belirtti. Karakan yaptığı açıklamada "Spor Federasyonu Başkanlarının Görev yetki ve sorumlulukları kanun ve mevzuatlarla belirlenmiştir. Ancak bir Türk vatandaşı olarak, ülkemizin her türlü problemine karşı duyarlı olmak zorundayız. Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar, sinsice ve haince planlar, uluslararası arenada Türkiye üzerinde yapılan algı yönetimi, Türk sporunu da etkilemiştir. Ülkemizde yapılması öngörülmüş birçok spor organizasyonun iptal edilip başka ülkelere verildiğini görüyoruz. Hadi bunu da normal karşılayalım ama ülkemizin demokrasi dışı bir terör ülkesi olarak gösterilmesine asla müsaade etmemeli ve mücadele etmeliyiz. Spor evrenseldir. Sporun dini, dili, ırkı, mezhebi olamaz. Spor; Dili, inancı, kökenleri, rengi, geçmişleri ve ekonomik durumları ne olursa olsun dünya insanlarını birbirine yaklaştırır ve kaynaştırır" dedi.

FEDERASYONLARA FETÖ İLE MÜCADELEDE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞMEKTEDİR

Sporun barış olduğunu ve spor müsabakalarındaki rekabet ise barışın mücadelesi, barışın savaşı ve bu savaşın tüm savaşların en zevklisi ve en asil olduğunu da sözlerine ekleyen Türkiye Hokey Federasyon Başkan adayı Sadık Karakan "Bana göre son yüzyılın en tehlikeli, en hain, en alçak yapılanmasını sağlayan be devletin hemen hemen her kademesine sızan, aziz milletimizde moral bırakmayan, FETÖ terör örgütü ile mücadelede üzerimize çok görev düşmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini paralarcasına verdiği bu mücadeleye tüm federasyonlar katkı sunmak zorundadır, katkı sunacaklarından da hiçbir endişem yoktur diye sözlerine devam etti. Türkiye Hokey Federasyonu Başkan adayı Sadık Karakan, Özellikle Olimpik branş Federasyonların üyesi olduğu, Avrupa ve Dünya Federasyonlarına üye olan Yüz ellinin üzerinde ülkeler var, Bu ülke Federasyon Başkanları genelde ülkelerinde bilinen, tanınan insanlardır. Zaman zaman bu ülke federasyon ve kulüp başkanları bir araya gelir ve toplantılar yaparız. 150'nin üzerinde ülkeye, kendi alanımızda, FETÖ terör örgütünü anlatacağız, alçaklıklarını anlatacağız, anlatmalıyız" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.