Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözyaşları sel oldu

Hakkari’nin Çukurca ilçesi kırsalında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Servet Tomak, memleketi Gaziantep’te son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 12:37
Kaynak: İHA
Gözyaşları sel oldu

Önceki gün havayolu ile ailesinin yaşadığı Bursa’dan Gaziantep’e getirilen şehit Er Servet Tomak (20) için ikindi namazına müteakip Gaziantep Baheddin Nakıboğlu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Şehidin cenazesine Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Ali Ekiyor, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdulkadir Yüksel, Ahmet Uzer, CHP Gaziantep Milletvekilleri Akif Ekici ve Mehmet Gökdağ, şehidin annesi Hacer Korkmaz, babası Mehmet Tomak, kardeşleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende gözyaşı döken şehidin ailesi, Türk bayrağına sarılı tabuta damatlık gömleğini örterek uzun süre gözyaşı döktü.

Sözleşmeli Er Servet Tomak’ın 3 kardeşten ortancası olduğu, 2 ay önce sözlendiği ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. Şehit Tomak'ın anne ve babasının ise 4 yıl önce ayrıldığı öğrenildi. Şehidin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Gaziantep Asri Mezarlığı Şehitliği'ne defnedildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.