Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Green Park Hotel turizme ivme katacak

Zeugma Mozaik Müzesi ve Kültür Merkezi'ne yakın bir alanda yapımı devam eden The Greenpark Hotel Gaziantep dikkat çekecek ve kentin sosyal yaşamına ivme katacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:16
Kaynak: İHA
Green Park Hotel turizme ivme katacak

Vali Davut Gül ve  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yeni yapılan Green Park otel inşaatında incelemelerde bulunarak yatırımcı işadamı Adil Üstündağ’dan tesis hakkında bilgiler aldı.

İşadamı Üstündağ, Vali Gül ve Başkan Şahin'e otel hakkında bilgi verdi. Üstündağ, Gaziantep'in 5 yıldızlı oteli olacak olan The Greenpark, 200 oda ve 400 yatak kapasiteli 1000 kişilik balo salonu, fıtness (açık-kapalı yüzme havuzu, Fin Hamamı, sauna. masa| odaları), apk terastan oluşacağını ve binanın bölgenin mimarisini yansıtacağını söyledi.

İDDİALI KONUMA GELDİ

The Green Park’ın şu an şehir otelciliği, kış turizmi ve kongre turizminde iddialı konuma geldiğini vurgulayan Üstündağ, “Şüphesiz, bu başarı tüm The Green Park ailesinin ekip çalışması ile üstün gayretlerinin ve güvenlerinin ürünüdür. 4 bin metrekare alanda yükselecek olan The Greenpark Hotel Gaziantep projesi ise 18 katlı olarak tasarlandı. 17 bin 130 metrekare kapalı alanı olan The Greenpark Hotel Gaziantep projesinde taban alanı 1.088 metrekare. The Greenpark Hotel Gaziantep projeside 200 kişilik kahvaltı salonu / restoran, 600 kişilik toplantı salonu, 150 kişilik toplantı salonu, 70 araçlık otopark, yüzme havuzu, spa merkezi, fitness salonu, bay - bayan kuaför, destek ve hizmet üniteleri, doktor odası yer alıyor. The Greenpark Hotel Gaziantep projesinde 194 adet standart oda, 4 adet suit oda, 2 adet bedensel engelli odası yer alıyor. The Greenpark Hotel Gaziantep projesinde 2 bin 912 metrekare açık alan bulunuyor" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.