Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GSO-MEM ATÖLYELERİNİ TEKNİK LİSELERİN UYGULAMA EĞİTİMLERİNE AÇTI

Sanayicilerin kalifiye eleman ihtiyacına cevap verebilmek ve bölge sanayisinin teknik alt yapısına destek vermek amacıyla kurulan, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi (GSO-MEM), atölyelerini teknik liselerin uygulama eğitimlerine açtı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2018 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:12
Kaynak: İHA
GSO-MEM ATÖLYELERİNİ TEKNİK LİSELERİN UYGULAMA EĞİTİMLERİNE AÇTI

GSO-MEM, meslek atölyeleri ve eğitim salonları ile kentin ekonomisine yön veren sektörlere yönelik, makine ve donanımı tamamlanan atölyelerini uygulama eğitimlerine açmaya devam ediyor.

Mesleki eğitimlerine son sürat devam eden GSO-MEM’de, Özel Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Metal ve Tekstil Teknoloji Bölümü öğrencileri, aldıkları teorik eğitimlerin ardından uygulama eğitimleri ile okulda öğrendikleri bilgileri pekiştirme fırsatı buluyor.

Atölyelerde bulunan makinalarda çeşitli uygulama imkanı bulan öğrenciler, yarının ekonomisine yön vermek ve ülkemize değer katmak için gayret gösteriyor.

GSO-MEM, eğitim faaliyetlerinin yanı sıra, mesleki yeterliliğe dayalı sınavlara da ev sahipliği yaparak bölge sanayisine hizmet ediyor. Devam eden mesleki eğitimlerin yanı sıra, sanayicilerden gelecek taleplere göre de eğitimler veriliyor.

Sanayicilerin istihdam ve üretim süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla çalışan personele atölyelerini açan GSO-MEM, teknik lise öğrencilerine de uygulamalı eğitim imkanı sunmaya devam edecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.