Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GSO-MEM MESLEK GELİŞTİRME EĞİTİMLERİNE BAŞLADI

Meslek edindirme eğitimlerinin devam ettiği Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM), sanayide kalifiye eleman olarak istihdam edilen mühendislerle, kaynak öğretmenlerine yönelik meslek geliştirme eğitimleri başladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:32
Kaynak: İHA
GSO-MEM MESLEK GELİŞTİRME EĞİTİMLERİNE BAŞLADI

GSO-MEM Gaziantep sanayisinde faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçları doğrultusunda tespit edilen eğitimlerden biri olan, “Kaynak İnspektörü” yetiştirmek üzere ilk adımı attı.

Mesleki Yeterlilik Belgesi alınmasının öneminin arttığı ve zorunlu hale geldiği bir dönemde Gaziantep’te ilk kez “Kaynak İnspektörlüğü Eğitimi” GSO-MEM’de başladı.

Uluslararası Kaynak Enstitüsü (IIW) ve Avrupa Kaynak Federasyonu (EWF) tarafından yetkilendirilmiş Türkiye ATB Gedik Eğitim Vakfı (GEV) ve GSO-MEM işbirliği ile Gaziantep’te ilk kez düzenlenen eğitim teorik ve uygulamalı olarak iki aşamalı olarak gerçekleştiriliyor.

Eğitim ile kaynaklı imalat yapan firmaların kaynakla ilgili teknik elemanlarının, kaynak prosedürü hazırlaması ve yorumlayabilmesi için gereken bilgilerin aktarılması hedefleniyor. İki hafta sürecek eğitimin sonunda sınav yapılarak, başarılı olan katılımcılara “Kaynak İnspektörü Diploması” verilecek.

Gaziantep’te yoğun talep gören eğitimin ikincisi 2019 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.