Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GSO’dan taziye ziyaretleri

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu, bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine ve şehit Uzman Çavuş Adem Özen'in ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 18:41
Kaynak: İHA
GSO’dan taziye ziyaretleri

Meclis Başkanı Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Sayın, Yıldırım Mermer ve Meclis Katip Üye Ali Sığındı ile birlikte Siirt Pervarililer Derneği'ne gelerek saldırıda hayatını kaybeden ailelere taziyelerini sundu.

Meclis Başkanı Topçuoğlu, ailelerin acılarını paylaştıklarını, Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini ve milletçe sağduyulu olarak birlikteliğin korunması gerektiğini kaydederek, birlik ve beraberliğin bu dönemlerde çok önemli olduğunu söyledi.

Hayatını kaybedenlere dualar eden GSO heyeti daha sonra Bitlis'te terör örgütü PKK tarafından askeri araca yönelik bombalı tuzakta 5 arkadaşı ile birlikte şehit olan Uzman Çavuş Adem Özen'in ailesine ve yakınlarını ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.