Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GSO’NUN YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, deprem felaketi yaşayan Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere ulaştırılmak üzere içerisinde yardım malzemelerinin yer aldığı tır bölgeye hareket etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2020 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2023 11:04
Kaynak: İHA
GSO’NUN YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

GSO Başkan Yardımcıları Cevdet Akınal ve Ferhan Sağım ile birlikte hazırlık sürecini birebir takip eden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altındaki 81 ildeki Oda ve Borsaların Elazığ ve Malatya için harekete geçtiğini dile getirdi.

Tır içerisinde sağlık ürünleri, halı ve öncelikli ihtiyaç malzemelerinin bulunduğunu kaydeden Ünverdi, bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yardımların gönderilmeye başlandığını ve bu noktada ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Bundan önce de bu tür olaylarda Gaziantep olarak her zaman taşın altına ellerini koyduklarını ifade eden Ünverdi, “Bir nebze olsun kardeşlerimizin yarasına merhem olabilirsek ne mutlu. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. İnsanımız büyük bir kardeşlik ve dayanışma örneği sergiliyor. Bu aziz milletin bir ferdi olmaktan gurur duyuyor, göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı vatandaşlarımıza, sanayicilerimize, odamıza üye firmalarımıza ve tüm iş dünyamıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.