Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GSO’ya hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci ve beraberindeki icra kurulu üyelerinden oluşan heyet Gaziantep Sanayi Odası'na (GSO) ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:55
Kaynak: İHA
GSO’ya hayırlı olsun ziyareti

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan İbrahim Yetkinşekerci, TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu'nun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve üyelerine ziyaret için teşekkür eden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yeni yönetim ile birlikte Gaziantep ve Türkiye ekonomisinin büyümesi ve gelişmesi için gayret göstereceklerini söyledi.

Ünverdi, genç girişimcilerin çalışmalarını her zaman takdir ettiklerini ve kendilerine destek vermeye devam edeceklerini belirterek, ülke ekonomisinin gelişmesinde eğitim başta olmak üzere girişimciliğin önemine vurgu yaptı.

Ziyarette, GSO yönetim kurulu üyeleri, Ercan Sayın, Mustafa Özmermer, Mustafa Özgüler, Başar Küçükparmak ve Hakan Aslansoy da yer aldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.