Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTB ‘A’ sınıfı 5 yıldızlı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB), Oda ve Borsalara yönelik gerçekleştirdiği ‘Akreditasyon Denetim’ sonuçları açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2018 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:43
Kaynak: İHA
GTB ‘A’ sınıfı 5 yıldızlı

TOBB’un ‘A’ sınıfı akredite borsaları arasında yer alan Gaziantep Ticaret Borsası, denetimlerde puanını yükseltme başarısı göstererek ‘A’ sınıfı 5 yıldızlı borsa statüsünü 2020 yılına kadar uzattı.

TOBB Akreditasyon Kurulu, 2017 yılı içerisinde Türkiye genelinde tüm Oda ve Borsalara yönelik düzenlenen ‘Akreditasyon Belge Yenileme Denetim Raporu’ sonuçlarını açıkladı.

Oda ve Borsaların aldıkları puanlar ve bu puanların karşılığı akreditasyon hizmet sınıflarının belirlendiği denetimlerde GTB, Gaziantep adına önemli bir başarıya imza attı.

Hizmet kalitesini Avrupa standartlarına taşıyarak, üyelerine en iyi hizmeti vermeyi kendine ilke edinen GTB, akreditasyon denetimleri sonucunda daha önce aldığı başarı puanını daha da yükselterek, ‘A’ sınıfı borsa sertifikasını 2020 yılında kadar tekrar yeniledi. GTB ‘A’ sınıfı akredite borsa beratını önümüzdeki günlerde TOBB’da düzenlenecek törenle alacak.

TOBB AKREDİTASYON KURULU AÇIKLADI

TOBB tarafından GTB’ye gönderilen Akreditasyon Denetim Raporunda, “Oda/borsa Akreditasyon sistemi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Belge Yenileme Denetiminiz sonrasında, ekte yer alan denetim raporunuz Birliğimiz Akreditasyon Kurulunca değerlendirilmiş olup yüksek düzeyde başarı gösteren Borsanızın Akreditasyonu ‘A’ seviyesi statüsünde 31.12.2020 (3 yıl süre ile) tarihine kadar uzatılması kararı alınmıştır” ifadelerine yer verildi.

AKREDİTASYON YAŞAYAN BİR SÜREÇ

GTB Genel Sekreteri Özgür Bayram, yaptığı açıklamada GTB’nin 5 yıldızlı hizmet kalitesini koruyarak, akreditasyon derecesini yükseltmesine katkı sağlayan tüm personellerini kutlayarak, bu başarıda büyük emekleri bulunan ve akreditasyon sürecinde desteklerini esirgemeyen GTB Başkanlarına, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesine yönelik TOBB tarafından başlatılan ‘Akreditasyon Sistemi’nin oda ve borsalara kaliteli hizmet noktasında artı değerler kattığını belirten Bayram, akreditasyon sisteminin yaşayan bir süreç olduğunu ve bu durumun süreklilik arz ettiğini ifade etti.

Bayram, TOBB 'un Akredite borsaları arasında yer alan GTB'nin, sürekli yenilenmeyi ve hizmet kalitesini geliştirmeyi kendine şiar edindiğini belirterek, amaçlarının üyelerine Avrupa'da bulunan muadilleri seviyesinde ve daha üzerinde kaliteli hizmet vermek olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.