Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTB terörü kınadı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Şahinbey ilçesi Beybahçe mahallesinde bir düğüne düzenlenen bombalı terör saldırısını kınayarak, başsağlığı mesajında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2016 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:34
Kaynak: İHA
GTB terörü kınadı

GTB Meclis Başkanı Selami Memiş ve GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, yayımladıkları kınama mesajında, masum insanları hedef alan hain terör saldırısını lanetleyerek, başsağlığı dileklerinde bulundular.

GTB Başkanları, yayımladıkları ortak mesajda, “ Cumartesi günü akşam saatlerinde Şahinbey ilçemize bağlı Beybahçe mahallesinde bir düğünde masum sivil insanlarımıza yönelik gerçekleştirilen acımasız terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın şehit olduğunu ve yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Her türlü insani, ahlaki, vicdani ve dini değerden yoksun bu kalleş terör saldırısını tüm insanlık adına şiddet ve nefretle lanetliyoruz. Medeniyetlerin beşiği, barış, kardeşlik ve huzur şehri Gaziantep'imizin adını terörle bir araya getirmek isteyen şer güçler bu çirkin emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz diken bölücü mihraklar ve destekçileri şunu iyi bilsin ki, şanlı al bayrağımız altında birleşip, yüreği vatan aşkı ile çarpan aziz milletimiz milli birlik beraberliğini ülke genelinde her zaman muhafaza ederek ve provokasyonlara gelmeyerek hainlere en güzeli cevap verecektir. Bu kalleş saldırıyı gerçekleştiren veya gerçekleştirenler Yüce Türk adaleti önünde mutlaka hesap vereceklerdir. Menfur saldırıda yaşamını kaybeden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.