Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTB, TOBB 73. GENEL KURULUNA KATILDI

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) delegeleri, Ankara'da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 73. Genel Kurulu'na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:39
Kaynak: İHA
GTB, TOBB 73. GENEL KURULUNA KATILDI

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 73. genel kurula, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun yanı sıra Türkiye'nin 81 ilinden gelen oda ve borsa delegeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

TOBB Genel Kuruluna, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Enver Çokay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Tabur, Mehmet Özmen, Meclis Üyeleri Ali Alagöz, Veli Çelik, Muzaffer Köse, Mustafa Kara, Karaca Türkmen, Orhan Çetin, Ali Özufacık, Hüseyin Keskin, Murat Çetin, Fatih Çakır, Şerif Selçuk, Burak Batallı, Ziya Dinler, Veli Çelik, Mehmet Satıl, Bilal Darı ve Cesim Arslan katıldılar.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun açılış konuşmasını yaptığı genel kurul, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının ardından sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.