Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTB üyeleri milli irade için tek yürek oldu

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) üyeleri satış salonlarında bir araya gelerek millet iradesine darbe vurmak isteyenleri kınadı.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 06:19
Kaynak: İHA
GTB üyeleri milli irade için tek yürek oldu

Türk bayraklarıyla borsa binasında toplanan GTB üyeleri, İstiklal Marşı okuyarak demokrasi şehitleri için saygı duruşunda bulundu.

 

GTB Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile personellerinin de katıldığı toplantı sabah erken saatlerde borsa hububat ve bakliyat satış salonlarında gerçekleştirildi. Toplantı öncesi GTB üyeleri hep birlikte istiklal marşı okuyarak, demokrasi şehitleri içi saygı duruşunda bulundu. Ardından vatan savunmasında şehit düşen güvenlik güçleri ve vatandaşlar için topluca dua edildi.

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye’nin darbecilere karşı çok önemli bir sınavı başarıyla verdiğini belirterek, “Şer ve ihanet çetelerine karşı yüce milletimiz dünya tarihine geçecek emsali görülmemiş büyük bir demokrasi mücadelesi kazanmıştır” dedi.

Demokrasi şehitlerini rahmetle anarak, yaralanan güvenlik güçlerine ve vatandaşlara acil şifa dileklerinde bulunan Tiryakioğlu, “ Milletimiz üzerine oynanmak istenen kirli oyunu bozarak, tek yürek olup Türkiye’nin her karış toprağında darbecilere ve onların destekçilerine karşı koydu. Burada dik ve onurlu duruşuyla vatandaşlarımıza umut olan başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız sayın Binalı Yıldırım’a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, İdarecilerimize, Belediye Başkanlarımıza, STK’larımıza, özellikle vatan uğruna canları ve kanları pahasına cuntacılara karşı mücadele veren güvenlik güçlerimize, meydanı darbeci zihniyete bırakmayan milli iradenin hakimi vatandaşlarımıza ve tüm Gaziantepli hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bugün onların yüksek iradesi ve cesareti sayesinde ülkemiz büyük bir felaketin ve yıkımın eşiğinden dönmüştür” dedi

Yüce Türk Milletinin ve onun iradesinin tecellisi olan hükümetin her zaman yanında ve destekçisi olduklarını kaydeden Tiryakioğlu,” Demokrasi mücadelemiz adına bir milat olacak olan 15 Temmuz’da şer odakları hain ve kalleş emellerine ulaşamadı. Bundan sonrada hiçbir hain, devletimizi ve milletimizi darbeyle parçalamaya cesaret edemeyecektir. Milletimiz atalarımızın haçlı ordularına karşı koyduğu gibi, diş mihraklardan destek alarak şanlı ordumuz içerisinde yuvalanan vatan hainlerine gereken demokrasi cevabını en net şekilde vermiştir” diye konuştu.

GTB üyeleri ve tüm Gazianteplilerle birlikte gece gündüz demeden demokrasi nöbetine destek olmaya devam edeceklerini aktaran Tiryakioğlu, “Bir olacağız, diri olacağız hep birlikte dosta güven, düşmana korku salan büyük ve güçlü Türkiye olacağız. Bunun için bu saatten sonra hiç bir üyemize, üreticimize ve sanayicimize durmak yok. Büyüyen, gelişen ve tüm İslam coğrafyasına ışık tutan ülkemizin ekonomik refahı ve huzuru için daha çok üretmeye, daha çok istihdam sağlamaya gayret göstereceğiz” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.