Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTB’den GTO Meclis Başkanı Konukoğlu’na ziyaret

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Selami Memiş, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Meclis Üyeleri, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı Settar Konukoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:06
Kaynak: İHA
GTB’den GTO Meclis Başkanı Konukoğlu’na ziyaret

GTO Meclis Başkanlığı seçimlerinde Meclis Başkanlığı görevine seçilen Settar Konukoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan GTB heyeti, başarı dileklerinde bulundu.GTO’nun 100 yılı aşkın bir süredir Gaziantep ve bölgenin ekonomik anlamda gelişmesine yönelik etkin bir rol üstlenerek başarılı çalışmalar yürüttüğüne değinen GTB Meclis Başkanı Memiş, bu önemli misyonun gelecek dönemlerde de artarak devam edeceğine inandıklarını ifade etti.

GTO Meclis Başkanı Konukoğlu’na görevinde başarılar dileyen Memiş, yeni dönemin tüm Gaziantep ve GTO ailesine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise yaptığı konuşmada, Konukoğlu’nu kutlayarak, GTO Meclisinde başlayan yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diledi.Tiryakioğlu, GTO Meclis Başkanı Settar Konukoğlu’nun iş hayatında gösterdiği üstün gayret ve başarıyı GTO’nun geleceğe taşınması noktasında da aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğine inançlarının tam olduğunu söyledi.

STK’larda görev yapan tüm yöneticilerin Gaziantep’in her alanda gelişimine katkı sunmak amacıyla büyük bir özveriyle çalıştığına dikkat çeken Tiryakioğlu, bu çalışmalarda ortak paydanın her zaman Gaziantep olduğunu ifade etti. GTB’nin faaliyetleri ve projeleri hakkında da bilgiler veren Tiryakioğlu, GTO ile ortak hayata kazandırılabilecek tüm projelere de her zaman açık olduklarını sözlerine ekledi.

GTB heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Konukoğlu ise oda olarak kentin ticari yapısının ve ekonomik gelişiminin daha üst seviyelere çıkmasına yönelik çalışmalarını dün olduğu gibi bugünde aynı kararlılıkla sürdüreceklerini kaydetti.

Ziyarette, GTB Meclis Başkan Yardımcısı Enver Çokay, GTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Tabur, GTB Yönetim Kurulu Üyeleri Karaca Türkmen, Mehmet Satıl, Cesim Aslan ve Meclis Katip Üyesi Bilal Darı’da hazır bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.