Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTO dijital dönüşüme hazırlanıyor

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Vodafone Türkiye işbirliğinde başlatılan “Dijital Dönüşüm Hareketi” projesi kapsamında Gaziantep Ticaret Odası’nda bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2019 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:37
Kaynak: İHA
GTO dijital dönüşüme hazırlanıyor

“KOBİ’ler İçin Dijital Dönüşüm Hareketi Bilgilendirme” başlıklı toplantının açılışında konuşan GTO Genel Sekreter Vekili Figen Çeliktürk, GTO’nun verdiği hizmetlerde dijital dönüşüme odaklandığını belirterek KOBİ’ler için dijital dönüşüm danışmanlığını kapsayacak çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

“Artık kas gücünün eskisi kadar önemli olmadığı bir dönemdeyiz.” diyen Çeliktürk, “Dijital dönüşümü hem kişisel hem de iş hayatımızda başarmak zorundayız. Gaziantep ticari hayatının en büyük çatı kuruluşu olan Gaziantep Ticaret Odası olarak biz bu dönüşümde öncü olmak ve üyelerimizi harekete geçirmeye talibiz” şeklinde konuştu.

GTO’nun KOBİ’ler için bir “Dijital Dönüşüm Merkezi” kurmaya hazırlandığını söyleyen Çeliktürk, “Gaziantep ve bölgemizde faaliyet gösteren işletmelerimizde Endüstri 4.0 uygulamaları kapsamında dijital dönüşümün gerçekleştirme ve teknoloji yoğun ürün ihracatının artırılmasına hizmet verecek projeleri hayata geçirme aşamasındayız” dedi.

Dijital Dönüşüm Hareketi Projesi hakkında katılımcıları bilgilendiren Vodafone Kurumsal Satış Direktörü Yusuf Aysal ise projenin temel amacının Türkiye’nin dijitalleşmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

“KOBİ’lerin gelişmesi ancak dijitalleşme ile mümkün” diyen Aysal, Gaziantep’in Türkiye ekonomisinin lokomotif kentlerinden biri olduğunu belirterek bu kentteki KOBİ’lere destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Konuşmalarından ardından, katılımcılar uzmanlar eşliğinde Dijital Skorlarını tespit ederek dijitalleşmedeki durumlarını ortaya koydu ve dijital ihtiyaçlarını belirlediler. Uzmanlar tarafından işletmelere özel çözümler sunuldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.