Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTO üyeleri İnşaat ve Yapı Teknolojileri Fuarına katıldı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) üyelerinin sektörleri ile ilgili gelişmeleri küresel düzeyde takip edebilmeleri ve dış pazarlara açılabilmelerini hedeflediği çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2019 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:59
Kaynak: İHA
GTO üyeleri İnşaat ve Yapı Teknolojileri Fuarına katıldı

Bu çalışmalar kapsamında GTO üyelerinden oluşan inşaat sektörü heyeti “BAU Münih 2019 Uluslararası İnşaat ve Yapı Teknolojileri Fuarına” katıldı.

GTO, üyelerinin sektörel gelişmelerine destek sunmak amacıyla 14-19 Ocak 2019 tarihleri arasında Almanya-Münih’te gerçekleştirilen “BAU Münih 2019 Uluslararası İnşaat ve Yapı Teknolojileri Fuarı” iş gezisi ve B2B (İkili iş görüşmeleri) organizasyonu düzenledi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım başkanlığındaki heyette, inşaat sektöründe faaliyet gösteren 23 firma temsilcisi yer aldı.

Heyet, fuarda küresel gelişmeleri yakından inceleme ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı bulurken, iş gezisi programı kapsamında GTO’nun da üyesi olduğu Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) ile ‘İşbirliği Geliştirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Fuar programı hakkında açıklamalarda bulunan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, yurt dışı iş gezilerine verdikleri önemi dile getirerek, üyelerinin yeni pazarlara açılmasına ve sektörel gelişimlerine katkı sağlamak için çalışmalara durmadan devam edeceklerini belirtti.

Başkan Yıldırım, “Her zaman söylüyorum biz GTO olarak bu memleket için, ülkemiz için dünyada ayak basmadık yer bırakmayacağız. Nerede bir fuar varsa, nerede bir yeni pazar fırsatı, iş fırsatı varsa biz üyelerimizle birlikte orada olacağız. Kimse oturduğu yerde gelişim gösteremez, şirketini büyütemez, pazarını genişletemez. Bizler de üyelerimizi buna teşvik etmek, şehrimizin ihracat vitrinindeki yerini daha yükseğe taşımak için sektörel fuarlara gezi organizasyonları düzenliyoruz. Bu organizasyonlarımız kapsamında da “BAU Münih 2019 Uluslararası İnşaat ve Yapı Teknolojileri Fuarına” katılarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin sektörlerine ilişkin küresel gelişmeleri inceleme olanağı sağladık. Dün Çin’deydik, bugün Almanya’da, yarın da gerekirse dünyanın diğer bir ucunda olacağız.” dedi.

Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odasıyla düzenlenen iş birliği toplantısında da konuşan Yıldırım, Gaziantep ekonomisi, sunduğu fırsatlar, yapılabilecek iş birlikleri ve yatırımlar hakkında bilgiler vererek, GTO’nun da üyesi olduğu Odada gösterilen misafirperverlikten ve desteklerinden dolayı TD-IHK Genel Sekreteri Okan Özoğlu ve Münih Başkonsolosu Mehmet Günay’a teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.