Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTO yılın son meclisini yaptı

GTO aralık ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Settar Konukoğlu’nun başkanlığında yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:03
Kaynak: İHA
GTO yılın son meclisini yaptı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Beyhan Hıdıroğlu, yeni görevlerini ortak akıl, birlik ve beraberlik içerisinde icra edeceklerini belirterek, “Bu süreçte meclis üyelerimiz ve meslek komite üyelerimiz başta olmak üzere tüm üyelerimizin desteği bizim için çok önemlidir. Çünkü asıl hedef Gaziantep’tir, Türkiye’dir” dedi.

GTO aralık ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Settar Konukoğlu’nun başkanlığında yapıldı. Yeni yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulunan Konukoğlu, ülkenin içinden geçtiği bu zor dönemi Türk milletinin birlik ve beraberliği ile atlatılacağını söyledi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Hıdıroğlu, yılın son, yeni yönetim kurulunun ise ilk meclis toplantısında yaptığı konuşmada, 40 gün içerisinde seçim yaparak Oda’da yönetim kurulunun belirlenmesini sağlayan ve bu süreci hassasiyetle yöneten Geçici Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Hıdıroğlu, “Bu seçim sürecinde Odamızın birlik ve beraberliği için fedakarlık eden tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Ben ve yönetim kurulu üyelerim tutarlı, adil, etkin, şeffaf ve her zaman hesap verebilir bir yönetim oluşturmak için buradayız. Benim şeffaflığımdan, adaletimden ve tarafsızlığımdan şüphe duyarsanız ve bunu bana söylemezseniz vebalim üzerinizde olacaktır. Ortak akla, birlik beraberliğe ve sizlere, sizlerin katılımcı üyeler olmanıza ihtiyacımız var. Çünkü başarmamız için, Gaziantep ve Türkiye’nin geleceği bu birlikteliğe ihtyiacımız. Zamanımız çok kıymetli. Bu göreve layık olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım” şeklinde konuştu.

GTO Genel Sekreteri Halil Göçer’in istifasına da değinen Hıdıroğlu, “Uzun yıllardır Gaziantep Ticaret Odasına emek veren Sayın Göçer’in kararına saygı duyuyorum. 34 yıl boyunca Odamıza verdiği emek ve çabalar için çok çok teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” diye konuştu.

GEÇİCİ YÖNETİME TEŞEKKÜR EDİLDİ

GTO Başkanı Hıdıroğlu, GTO Meclis Başkanı ve Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu, yönetim kurulu üyeleri Taner Özdurak, Kürşat Göncü, Enver Koçak ve Ahmet Eviz’e Oda’ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

ODA FAALİYETLERİNİ TANER ÖZDURAK ANLATTI

GTO Meclis Üyesi Taner Özdurak, meclis üyelerine Oda’nın aralık ayı faaliyetlerini anlattı.

Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Özdurak, eksilen meclis asil ve yedek üyeleri için 4 meslek grubunda mevcut seçilmiş komite üyeleri arasında 19 Aralık’ta seçime gidildiğini ifade etti.

23 Aralık Cuma günü de meclisin demokratik bir seçim gerçekleştirerek yeni yönetim kurulunu belirlediğini dile getiren Özdurak, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

KONUKOĞLU : ZOR BİR DÖNEME TANIKLIK EDİYORUZ

GTO Meclis Başkanı Settar Konukoğlu da ülke tarihinde oldukça önemli ve zor bir döneme tanıklık ettiklerini belirterek, “Ülkemizi zor durumda bırakmak isteyen hain teröristler bilmelidir ki Türk milleti her zaman birlik ve beraberlik içerisinde tüm zorluklara göğüs germeyi başarmış bir millettir” dedi.

Hain terör saldırılarında şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara da şifa dileyen Konukoğlu, “Alçak saldırıların son bulmasını umut ediyorum” diye konuştu.

Odanın seçim sürecinde kendisiyle birlikte görev alan yönetim kuruluna teşekkür eden Konukoğlu, yeni yönetime de görevinde başarı diledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.