Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTO’da kasım ayı meclis toplantısı yapıldı

GTO Meclis Başkanı ve Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu: “Bu süreci birlik ve beraberlikle geride bırakacağız, en büyük destekçimiz de meclis üyelerimizdir”

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:32
Kaynak: İHA
GTO’da kasım ayı meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

GTO Meclis Başkanı ve Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, Oda çalışmaları ve seçim süreci görüşüldü.

Konukoğlu, mecliste yaptığı konuşmada, eski Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Oda’da yaşanan süreci aşarak en kısa sürede seçime gideceklerini ifade eden Konukoğlu, “Bu süreci birlik ve beraberlikle geride bırakacağız, en büyük destekçimiz de meclis üyelerimizdir. Onların değerli görüşlerine başvuruyoruz. Geçici yönetimin görevi en kısa sürede Odayı seçime götürmektir. Bunu da ortak akılla konsensüs sağlayarak meclis üyeleri tarafından hazırlanan listeyle en yakın zamanda seçime gideceğiz” dedi.

Gaziantep Ticaret Odasının şehrin önemli bir değeri olduğuna dikkati çeken Konukoğlu, bu değerin daha iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını vurguladı.

Geçici Yönetim Kurulu Üyesi ve Meclis Üyesi Taner Özdurak da eski yönetim kurulunun ve geçici yönetim kurulunun faaliyet raporunu meclis üyeleriyle paylaştı.

Aralık ayı içerisinde Oda’nın her türlü proje ve faaliyetlerini sürdüreceğini anlatan Özdurak, işlerin aksamadan devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.