Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTO'ya ziyaretler sürüyor

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) yeni yönetim kuruluna tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2017 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:50
Kaynak: İHA
GTO'ya ziyaretler sürüyor

GTO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı, AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, GAGİAD Başkanı Bora Tezel, yönetim kurulu üyeleri ile beraberindeki heyetleri kabul etti.

GTO Başkanı Beyhan Hıdıroğlu heyetleri kabulünde Gaziantep ve ülke kalkınması için elimizi taşın altına koymaktan, kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmaktan çekinmeyeceklerini ifade etti.

ABDÜLHAMİT GÜL : ÜYELERİNİZ İÇİN SURİYE KONUSUNDA VİZYONER OLMALISINIZ

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ziyarette yaptığı konuşmada Suriye’nin yeniden inşasında Gaziantep’e çok iş düşeceğini belirterek, “GTO olarak bu konuda üyelerinize vizyoner bir bakış açısı çizmeli, onları şimdiden Suriye’nin yeniden inşasında aktif rol alacak güce kavuşturmak için çabalamalısınız” dedi.

MEHMET TAHMAZOĞLU : BİRLİKTE HAREKET ETMEYE HAZIRIZ

GTO Yönetim Kuruluna başarı dileklerinde ve bulunan ve her zaman işbirliklerine hazır olduklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Gaziantep’in ekonomik, sosyal ve kültürel her alanda kalkınması kurumların işbirliği ile mümkündür. Bu konuda birlikte hareket etmeye hazırız” dedi.

PROF. DR. ALİ GÜR: İŞ DÜNYASI İLE AKADEMİ DÜNYASININ BİRLİKTELİĞİ ŞEHRİ GELECEĞE TAŞIR

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ise ziyaretinde Gaziantep gibi güçlü bir kentin daha büyük başarılara ulaşması için iş dünyası ile akademik dünyanın birlikte hareket etmesinin önemine değinerek şunları söyledi. : “Gaziantep başarısı için ihtiyacımız olan iş dünyası ile üniversite arasındaki güçlü işbirliğini birlikte inşaa edebilir ve şehrimizi daha parlak bir geleceğe taşırız.”

GAZİANTEP İÇİN DIŞARI ÇIKALIM

Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç ve MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan da GTO Yönetim kuruluna yaptıkları hayırlı olsun ziyaretinde GTO’nun şehrin ticari hayatı başta olmak üzere sosyo-kültürel gelişimi için de önemli bir kurum olduğuna dikkat çekerek, GTO ile işbirliğine hazır olduklarını ifade ettiler.

Kılıç ve Taşdoğan Gaziantep’in güvenli bir şehir olduğunu anlatmak ve turizm değerlerini tüm dünyaya tanıtmak için evimize kapanmayıp, dışarı çıkıp sosyal hayatımıza devam etmek gerektiğini bu konuda Ticaret Odası ve kentin tüm kurumları ile işbirliğine hazır olduklarını söylediler.

GAGİAD Başkanı Bora Tezel’de GTO Yönetim Kurulunu yeni görevlerinden dolayı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu ve GTO gibi özel bir kurum ile şehir için işbirliği yapmaktan onur duyacaklarını dile getirdiler.

GTO’tu ziyaret eden heyetleri kabulde Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ve Meclis Başkanı Settar Konukoğlu’nun yanı sıra Meclis Katip Üyesi Cafer Dumrul, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fatih Güllüoğlu, Sadık Koçak, Sayman Üye Sami Akay, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Özgüler, Ömer Melekoğlu, Bülent Evyapan, Kamil Tosun, Halil Zengin, Mustafa Zor ve Genel Sekreter Vekili Figen Çeliktürk hazır bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.