Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜDAT kış temel eğitim kampını tamamladı

Gaziantep Üniversitesi Dağcılık Topluluğu (GÜDAT) üyeleri kış temel eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmek amacıyla Niğde Aladağlar’a gitti.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2017 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 00:47
Kaynak: İHA
GÜDAT kış temel eğitim kampını tamamladı

Soğuk kış şartlarında GÜDAT’ın sınırları zorlayarak yaklaşık 5 gün boyunca Aladağlar Milli Parkında eğitim verdiğini belirten GÜDAT Lideri Murat Özbak, eğitimlerde temel kış kampçılığı, karda yürüyüş, düşüş anında karda duruş, karda emniyet sistemleri ve bunlar gibi kış temel eğitim bilgilerini yeni dönem dağcılarına gösterildiğini söyledi.

Faaliyet boyunca çok fazla fırtına olmamasının ve kar zeminin çok yüksek olmamasının eğitimleri olabildiğince olumlu etkilediğini kaydeden Özbak, “Her yıl düzenli olarak verdiğimiz temel dağcılık eğitimlerinden belki de en zor şartlara sahip olan kış temel eğitim kampını sorunsuz bir şekilde tamamlayıp Gazi şehrimize tekrar döndüğümüz için mutluyuz. Faaliyetlerde desteğini gördüğümüz Rektörümüz Prof. Dr. Ali Gür’e, üniversite üst yönetimi ile Kültür Müdürlüğü ve Spor Daire Başkanlığı’na teşekkür etmeyi bir borç biliriz” diye konuştu.                 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.