Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜLŞEN BATAR ANADOLU LİSESİ ÖRNEK OKUL

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2018 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:32
Kaynak: İHA
GÜLŞEN BATAR ANADOLU LİSESİ ÖRNEK OKUL

Gaziantep Valisi Davut Gül'ün başkanlığında düzenlenen Okul Müdürleri toplantısına katılmak üzere şehrimize gelen Prof.Dr.Dr.Servet Özdemir ve Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Yılmaz Gülşen Batar Anadolu Lisesi'ne hayran kaldı. 

Gaziantep'e gelen eğitim camiasının önemli isimleri, beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Tiryakioğlu ile birlikte Gülşen Batar Anadolu Lisesi'ne ziyarette bulundu.

Okulun aktiviteleri, etkinlikleri ve donanımlı sınıflarını yerinde gören ve Okul Müdürü Zekeriya Efiloğlu'ndan bilgi alan Prof.Dr. Özdemir hayranlığını ifade ederek "İşte benim konferanslarımda anlattığım, öğrencilerime örnek verdiğim okul örneği bu" diye konuştu. Okulun tüm birimlerini heyetle beraber gezen Prof.Dr. Özdemir, Gaziantep'teki Gülşen Batar Anadolu Lisesi'nin Türkiye'deki tüm okullara örnek olması gerektiğini, donanım açısından, öğrenci, öğretmen mutluluğu ve verimliliği açısından harika bir okul olduğunu belirterek tüm idarecilere öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Yılmaz ise okuldan hayranlıkla bahsederek, Türkiye'deki örnek devlet okullarından birisi olan Gülşen Batar Anadolu Lisesi ile ilgili Bakan beye de bizzat bilgi aktaracağını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete de okul yönetimini tebrik etti. Okul Müdürü Zekeriya Efiloğlu ise "Özellikle Prof.Dr. Servet Özdemir beyin hazırlamakta olduğumuz Gaziantep köşesi çalışmamıza fikirleriyle katkı sağlaması bizi onurlandırmıştır. Ziyaretlerinden dolayı tüm heyete teşekkür ediyoruz. Amacımız çocuklarımızı gelecek yarınlara en güzel şekilde hazırlamak" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.