Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜLVEREN’DEN GTB’YE VEDA ZİYARETİ

Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Gaziantep Ticaret Borsası’na (GTB) veda ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:02
Kaynak: İHA
GÜLVEREN’DEN GTB’YE VEDA ZİYARETİ

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, veda ziyaretleri kapsamında Gaziantep Ticaret Borsasını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ile bir araya geldi.

Gülveren’e, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevinde başarılar dileyerek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, “Emniyet Müdürümüz Erhan Gülveren, şehrimizde görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalarıyla tüm şehir halkının sevgisini, saygısını ve taktirini kazandı. Ortak akıl çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla sağladığı örnek ikili iyi ilişkilerle kentte önemli bir misyonu başarıyla üstlendi. Bir sınır kenti olan Gaziantep’te her daim huzur ve güvenliğin hâkim olması yönünde gerçekleştirdiği özverili çalışmalar ve değerli hizmetlerinden dolayı kendisine şehrimiz adına teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde üstün başarılar ve muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.

Ziyaret sonrası GTB Yönetim Kurulu Başkanı Tiryakioğlu tarafından Emniyet Müdürü Gülveren’e, günün anısına hediye taktim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.