Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GUSAD’IN YENİ BAŞKANI MESUT ÇAKMAK OLDU

Güney Doğu Un Sanayicileri Derneği (GUSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Beşler Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Mesut Çakmak seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2019 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 16:24
Kaynak: İHA
GUSAD’IN YENİ BAŞKANI MESUT ÇAKMAK OLDU

Un sektörüne yön vermek amacıyla faaliyet gösteren Güney Doğu Un Sanayicileri Derneği’nin son genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Mesut Çakmak seçilirken; Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Engin Müderris Fedaioğlu, İbrahim Halil Dayıoğlu, Mesut Acar, Nizamettin Yılmaz, Hasan Özmermer, Sedat Sezer, Bilal Özbay, İbrahim Halil Bükün, Abdülkadir Saatçi, Ebedin Ergün, Fatih Özufacık, Ömer Uslu seçildiler.

Yeni Başkan Mesut Çakmak yaptığı açıklamada, önceliklerinin sektöre ivme kazandıracak faaliyetlere imza atmak olduğunu, un sanayicilerinin tüm platformlarda en iyi şekilde temsil edilmesi yönünde bir felsefe benimseyeceklerini belirtti. Çakmak, “Derneğimize çok kıymetli emekler vermiş bulunan eski yönetime çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki yeni dönemde de sektör temsilcilerimize en iyi şekilde hizmet edecek ve derneğimizi her konuda ideal bir çözüm kuruluşu haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.