Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Habibe teyzenin mutluluğu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri kapsamında 8 Şubat Mahallesi’nde ikamet eden Habibe Kılıç’ın evine misafir oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2018 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 06:01
Kaynak: İHA
Habibe teyzenin mutluluğu

Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu karşısında gören Habibe Kılıç, yaşadığı mutluluğu Başkan Fadıloğlu’na sarılarak gösterdi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Şubat Mahallesi’nde ikamet eden 74 yaşındaki Habibe Kılıç’ın evine konuk oldu. Başkan Fadıloğlu’nu karşısında gören Habibe Kılıç, mutluluğunu Başkan Fadıloğlu’na sarılarak gösterdi. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Kılıç’ın hayır duasını aldı. Başkan Fadıloğlu’nun evine misafir olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Habibe Kılıç, her zaman kapısının açık olduğunu dile getirdi. Ziyarette Başkan Fadıloğlu, Habibe Kılıç’ın istek ve sıkıntılarını dinledi. Vefa Hizmetinin kendisi açısından büyük bir hizmet olduğunu belirten Habibe Kılıç, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

ALLAH, HİÇBİR ZAMAN DUA KAPILARIMIZI KAPATMASIN

Her zaman büyüklerinin yanında olduklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Bugün Habibe teyzemizin evine konuk olduk. Ben, tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Habibe teyzemizin evine belirli aralıklarla gelerek, her türlü isteklerini yerine getirmeye gayret gösteriyorlar. Vefa Hizmeti projesi kapsamında Habibe teyzemiz bizimle görüşmek istemiş, biz de büyüklerimiz bizim yanımıza gelmez, biz büyüklerimizin ayağına gideriz anlayışıyla bugün Habibe teyzemizi evinde ziyaret ettik. Bizi evinde misafir etti, çayını içtik, hayır duasını aldık. Rabbim sağlık, sıhhat ve uzun ömürler versin. Rabbim, hiçbir zaman büyüklerimizin duasını üzerimizden eksik etmesin. Habibe teyzemizin hem ülkemiz hem de milletimiz için duası her zaman devam ediyor. Allah, hiçbir zaman dua kapılarımızı kapatmasın. Ben, tekrar bugün bizi evinde misafir ettiği için Habibe teyzemize teşekkür ediyor, ellerinden öpüyorum” şeklinde konuştu.

ALLAH, HİÇBİR ZAMAN DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlanan hizmetin kendisini oldukça mutlu ettiğini ifade eden Habibe Kılıç, “Kızlarımız düzenli olarak evime geliyor, evimi baştan aşağı temizliyorlar. Böyle bir hizmeti bize sunan Başkanımızdan Allah razı olsun. Evimi temizlemeye gelen kızlarımdan Allah razı olsun. Bugün de Başkanımızın evimi ziyaret etmesinden dolayı çok mutluyum. Allah, hiçbir zaman devletimize, milletimize zeval vermesin, Allah, hiçbir zaman devletimizi başımızdan eksik etmesin. Allah, Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.