Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Hangi politikaya el atıldıysa tersi oluyor”

Saadet Partisi Gaziantep İl teşkilatı, Kasım ayı il divan toplantısını İl Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:37
Kaynak: İHA
“Hangi politikaya el atıldıysa tersi oluyor”

Toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mehmet Karalar, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Rapor müzakerelerin ardından söz alan Saadet Partisi Genel İdare Kurlu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, gündemi değerlendirdi.

Çalışkan, “Hangi politikaya el atıldıysa tersi oluyor. Gün geliyor barış süreci deniliyor bir bakıyorsunuz kendimizi savaşın ortasında buluyoruz. Bir gün Ergenekon terör operasyonu deniliyor bir bakıyorsunuz Ergenekon’dan sanık olan kimseler devletin temel noktalarını ele geçiriyor. Diyalog denilerek devletin tüm birimleri teslim edilen adamlar FETÖ adı altında tarihin en büyük terör örgütü sayılıyor. Biz katil İsrail’le masaya oturmayız deniliyor. Bir bakıyorsunuz İsrail’le masaya oturulmuş, anlaşmalar yapılmış. Dünyanın her tarafında Müslüman kanı dökülürken bir bakıyorsunuz İsrail’deki orman yangınına söndürme uçağı gönderiliyor. Arakan, Irak, Suriye gibi dünyanın birçok bölgesindeki zulme sessiz kalınırken İsrail’le ne muhabbet. Bir gün Avrupa Birliğine gireceğiz diye sevinç çığlıkları atılıyor, havai fişekleri patlatılıyor, her türlü tavizler veriliyor, gün geliyor Avrupa’ya rest çekiliyor. Suriyeli kardeşlerimize sahip çıktık deniliyor, gün geliyor mülteciler bir tehdit unsuru olarak kullanılıp sınır kapıları açarız deniliyor.

Son olarak geçtiğimiz hafta yaşanan cinsel istismar yasası tartışmalarında, önce 18 yaşından küçükler evlenince tecavüzcü kabul ediliyor. Bugün tersi yapılmaya çalışılıyor. Mağdurların sorunu düzelecekken tepki alınca doğru işten vazgeçiliyor. İşin içinde samimiyet olmayınca her şey ele yüze bulaşıyor, en haklı konuda bile haksız duruma düşülüyor. Ancak tribüne hitap diliyor. İnsanlar alkışlayacaksa yapalım. Tepki varsa doğru bile olsa vazgeçelim deniliyor.

Biz Saadet Partisi olarak diyoruz ki ”bu böyle gitmez bu düzen Saadetle değişecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.