Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HATEM ÇALIŞANLARINA İLETİŞİM VE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ

Resort Danışmanlık Kişisel Gelişim Uzmanı Hacer Bülbül Özel Hatem Hastanesi çalışanlarına iletişim ve kişisel gelişim konulu eğitim verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2020 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 02:23
Kaynak: İHA
HATEM ÇALIŞANLARINA İLETİŞİM VE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ

Hastanenin çeşitli birimlerinde görev yapan personellerin katıldığı eğitimde Kişisel Gelişim Uzmanı Hacer Bülbül; Önceliğin kurum içi etkili iletişiminin kurumda iş performansını arttırdığını daha sonrasında hastanelerde hasta ve hasta yakınlarına yaklaşımın empati ve iletişimle cevapladığında memnuniyetin arttığını ve bunun kuruma daha yoğun bir talep oluşturacağını belirtti. Kişisel gelişimin ise İnsan ilişkilerinde öz güveni artırdığına, İletişimi güçlendirdiğine, hayata, insanlara karşı mutlu olma duygusunu artırdığına, İleriki yaşamda doğru karar verme, meslek seçimlerinde başarıya götürecek ve mutlu edecek kararlar vermede, önemli yere sahip olduğuna değindi.

Eğitimden çok memnun kaldıklarını ifade eden Hatem Hastanesi çalışanları desteklerinden dolayı Kişisel Gelişim Uzmanı ve Resort Danışmanlık kurucusu Hacer Bülbül’e teşekkür ettiler. İki gün boyunca devam eden ve 60 çalışanının katıldığı eğitim sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.