Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatem'de sağlığına kavuştu

Irak'ta yaşayan 46 yaşındaki Imad Hasan'ın 5 yıldır böbrek taşı nedeniyle çektiği sancı, Gaziantep Özel Hatem Hastanesi'nde gerçekleştirilen kapalı ameliyatla sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2019 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 16:06
Kaynak: İHA
Hatem'de sağlığına kavuştu

Iraklı Imad Hasan, 5 yıldır sağ böbreğinde bulunan taş nedeniyle çektiği ağrılar nedeniyle ülkesinde sonuç alamayınca son çare olarak Gaziantep'teki Özel hatem Hastanesi'ne başvurdu. Hastanede yapılan muayene ve tetkiklerde sağ böbreğini dolduran (stoghorn) 4 cm çaplı taş olduğu tespit edilen Hasan için kapalı ameliyat kararı alındı. Üroloji Uzmanı Op. Dr. Gürhan Gökçe tarafından yapılan perkutan nefrolitotmi (kapalı) operasyon ile Hasan, sağlığına kavuştu. Hatem Hastanesinde 8 yıldır başarılı operasyonlara gerçekleştiren Op Dr Gürhan Gökçe, "Erişkin hastalarda spinal anestezi altında çocuk ve bebek hastalarda da genel anestezi altında perkutan nefrolitotmi operasyonu tecrübeli ekibimiz ve donanımlı ameliyathanemiz sayesinde başarılı bir şekilde uygulamaktayız’’ dedi. Yapılan başarılı operasyonla sağlığına kavuşan Imad Hasan, "5 yıldır sağ böğrümde ağrılarım mevcuttu. Hastanede yapılan incelmelerimde sağ böbreğimde 4 cm çaplı taş olduğu tespit edildi. Irak’da bu operasyonu kapalı bir şekilde yapacak doktor bulamadım ancak Gaziantep Özel Hatem Hastanesinde Op. Dr. Gürhan Gökçe’nin bu operasyonu kapalı olarak yapabildiğinin bilgisine ulaştım. Birçok araştırmada bulundum ve ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyatım çok başarılı geçti çok kısa sürede yani operasyondan 6 saat sonra ayağa kalktım ve ihtiyaçlarımı görebildim" dedi.

Imad Hasan, sağlığına kavuşturan Üroloji Uzmanı Op. Dr Gürhan Gökçe, tercümana, Uluslararası Hasta Koordinatörü Ekber Atay ve tüm Hatem hastanesi personeline teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.