Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayırsever Balık Ailesi’nden 3 okul

Gaziantep Valiliği koordinesinde 29 Ekim 2023 yılına kadar devam edecek olan Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Hayırsever Kampanyası kapsamında hayırseverler tarafından yaptırılan okullara bugün yapılan protokolle bir destek daha geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2022 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:55
Kaynak: İHA
Hayırsever Balık Ailesi’nden 3 okul

Hayırseverler Doktor Mehmet Erol Balık adına Mehmet Uğur Balık tarafından imzalanan protokol ile Bülbülzade Mahallesinde 32 derslikli Bülbülzade Ortaokulu, 32 derslikli Bülbülzade İlkokulu, 24 derslikli Bülbülzade İlkokulu olmak üzere toplam üç okulun yapımı için protokol imzalandı.

Protokol imza törenine Vali Davut Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Kılıçparlar ve Hayırsever Mehmet Uğur Balık Katıldı.

Konuşmasına hayırsever Balık Ailesine teşekkür ederek başlayan Vali Davut Gül, “Balık ailesi olarak. Allah razı olsun. Böyle bir şeye katkı sunuyorlar. 2023 Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı. Biz 100. yılda 100 hayırsever arıyorduk. Siz bu 100. yılda 100 Hayırsever kampanyamıza, üç okulla destek verdiniz. Teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Allah sizin gibi nice evlatlar bu okullarda yetiştirmeyi nasip etsin.” dedi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, üç tane okulun protokolünü imzalayacaklarını kaydederek, “Hayırseverimizin 2012 yılından bu yana bir okul projeleri varmış. Ancak sürekli bir takım engeller çıkmış. Sayın Valimizin başlatmış olduğu 100. yılda 100 Hayırsever Kampanyası medyaya yansıyınca oradan biz de gidelim, görüşelim, eğer kabul ederlerse üç tane okul yapalım diye gelmişler. Hoş geldiniz, çok teşekkür ediyoruz. Bülbülzade  Mahallemizde üç tane okul, iki tanesi otuz iki derslik, bir tanesi yirmi dört derslik. Mahallemizin çok ihtiyacı vardı. Bu protokollerle inşallah o bölgenin, Mahallemizin, okul ihtiyacı giderilecek. Ben Sayın Valimize başlattıkları bu proje için sizlere de desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Hayırsever Mehmet Uğur Balık ise şunları kaydetti: “Biz Müdürümün dediği gibi 2012 yılından beri bu proje aklımızda. Bir türlü fırsatımız olmadı. Aslında fırsatımız olsa da sizin bize sağladığınız kolaylıklarla bu kadar kolay yapamayacağımıza inanıyoruz. Biz asıl size teşekkür ediyoruz. Bu projeyi başlattığınız için Sayın Valim. Bu nedenle de biz en azından düşüncemizi gerçekleştirmiş oluyoruz.”

Konuşmaların ardından yapılacak okulların protokolü imzalandı. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.