Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayırseverden spor salonu desteği

Gaziantep Valiliğince başlatılan ve hayırseverlerin destekleri ile çok yönlü olarak büyümeye devam eden “100. Yılda 100 Hayırsever” kampanyasına hayırsever Mehmet Akif Keretli tarafından spor salonu desteği verildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2020 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:30
Kaynak: İHA
Hayırseverden spor salonu desteği

Gaziantep Valiliğinde düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep’in her alanda farkını ortaya koyarak örnek olmaya devam ettiğini belirtti.

“100. Yılda 100 Hayırsever” projesinin hayırseverlerin destekleri ile iyi bir şekilde ilerlediğini kaydeden Vali Gül, “Okullar eskiden sadece sınıf olarak değerlendiriliyordu, şimdi sınıfların ötesinde spor alanları, beceri tasarım atölyeleri, konferans salonları ile hepsi bir bütün. Bugün de bir okulumuzun spor salonu ihtiyacı ortadan kalktı. Hayırseverimiz Mehmet Akif Keretli’ye teşekkür ediyoruz. Biz buradaki protokolleri çoğu zaman sanayicilerimizle yapıyoruz ama Gaziantep’in farklı bir özelliği de herkesin kendi ölçeğinde destek vermeye çalışması. Bu ziyadesiyle memnuniyet verici. Eğitim meselesi sadece sanayicinin değil, 2 milyon Gazianteplinin tamamının ve Türkiye’nin meselesi” diyerek spor salonunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ise, Güneykent Mahallesindeki bir Anadolu Lisesinin içerisinde çok modern ve kapalı bir spor salonun yapılacağını aktararak, “ Gaziantep hem akademisi hem de spor yönüyle gelişen bir şehir. Bu destek Spor Şehri Gaziantep projemize de önemli bir katkı sunacaktır. Öğrencilerimiz ve velilerimiz adına hayırseverimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Hayırsever Mehmet Akif Keretli de Gaziantep’in eğitimdeki yerini sanayi, turizm, ticaret ve ihracattaki konumuna ulaştırmak için verilen eğitim desteklerinin önemli olduğunu ifade etti.

Konuşmalar sonrasında Güneykent Anadolu Lisesi içerisindeki spor salonuna nakdi bağış karşılığında hayırsever isminin verilmesini içeren protokolün imzaları atıldı. Söz konusu spor salonunun isminin ise Mehmet Akif Keretli Spor Salonu olarak anılacağı bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.