Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayırseverlerin şehre vefa hareketi devam ediyor

Yavuzeli ilçesine inşa edilecek cami yapımı protokol imza töreni Valilik makamında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2019 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 03:23
Kaynak: İHA
Hayırseverlerin şehre vefa hareketi devam ediyor

Hayırsever işadamı Mehmet Şirin tarafından yaptırılacak mabedin protokol imza töreninde açıklama yapan Vali Davut Gül,11. hayırsever protokolünü imzaladıklarını belirterek hamiyetperver insanların Gazi şehre vefa hareketinin devam ettiğini kaydetti.

Yapılacak caminin, aynı zamanda taziye evi, çocukların, kadınların, gençlerin ihtiyaçlarına cevap verecek tüm sosyal donatıları ile vatandaşların hizmetinde olacağını aktaran Gül, Yavuzeli ilçesinde yeni yapılaşan bir mahallenin de cami ihtiyacının böylelikle giderileceğini söyledi.

İl Müftü Vekili Mehmet Yaman ise Yavuzeli ilçesinde mevcut üç caminin bulunduğunu bildirerek dördüncüsünün hayırsever işadamı Mehmet Şirin tarafından yaptırılacağını ifade etti.

Yaman, “Camimiz sadece ibadet alanı olarak değil aynı zamanda park içerisinde, alt katında dört-altı yaş grubu ve yetişkinler için Kur’an Kursu, taziye ve çok amaçlı salonları ile gençlerin sosyal faaliyetlerde bulunmasına imkân sağlayacak güzel bir alan olacak” dedi.

Yavuzeli ilçesine böyle bir hayırda bulunulmasına vesile olan Vali Gül’e teşekkür eden hayırsever işadamı Mehmet Şirin de cami yapımının yanı sıra yer tahsis edildiği takdirde bir de okul yapma düşüncesi içerisinde olduklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Gül, Yaman ve hayırsever Şirin arasında cami yapımı protokolü imzalandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.