Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hıdıroğlu: Gurur duyuyoruz

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, ISO tarafından hazırlanan Türkiye’nin ilk 1000 sanayi kuruluşu arasında Gaziantep’ten 58 firmanın yer almasının, “Gurur verici” olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2017 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:59
Kaynak: İHA
Hıdıroğlu: Gurur duyuyoruz

İstanbul Sanayi Odasının (İSO) hazırladığı Türkiye'nin ilk 1.000 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasına göre 2016 yılında Türkiye’nin en büyükleri arasında Gaziantep’ten 58 firma yer aldı. İSO geleneksel hale getirdiği "Türkiye'nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu - 2016 Araştırması'' açıklandı. Türkiye'nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması'ndaki Gaziantepli firma sayısı 30’dan 32’ye yükseldi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu araştırma sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, Gaziantepli firmalarla gurur duyduklarını belirterek listede yer alan firmaları ve çalışanlarını başarılarından dolayı kutladı.

2015 yılında İSO İkinci 500 Büyük Firma araştırmasında 30 firma ile yer alan Gaziantep’in bu yıl firma sayısını 32’ye yükseltmesinden dolayı gurur duyduklarını söyleyen Hıdıroğlu, firmaların özverili çalışmaları ile ülke ekonomisine yaptıkları katkı için teşekkür etti.

“Gaziantepli çalışmaktan yılmaz” diyen Hıdıroğlu, “Gaziantep iş dünyası 2016 yılında yaşadığı tüm olumsuzluklar karşısında mücadeleden vazgeçmedi. Yılmadan çalıştı, özveri ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam etti. Bugün en fazla ihracatçı firma sıralamasında, en büyük 500 sıralamasında da il bazında 3.sırada yer alıyoruz. Hedefimiz, üreten, istihdam sağlayan, ihracat yaparak Gaziantep’e ve Türkiye’ye ekonomik katkı sağlayan firma sayımızı daha da artırmak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.